Slimme Gadget Google Home

11 X SLIMME GADGETS OM CADEAU TE GEVEN

Van carlinescadeaubundel
Deze slimme gadgets maken het leven makkelijker én zijn leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld sfeerverlichting die aan gaat als je wakker wordt. Het huis alvast warm voor je de douche instapt. En nooit meer vergeten iets op je boodschappenlijstje te zetten.
 

11X slimme gadgets  

1. Slimme Stekker

Veel apparaten zijn (nog) niet slim geboren. Maar we kunnen er aantal wél slimmer maken. Je voelt ‘m al: met een slimme stekker. Deze zorgt ervoor dat je kan instellen wanneer apparaten automatisch aan of uit gaan. Denk bijvoorbeeld aan een lamp, waterkoker, elektrische verwarming of luchtbevochtiger. 

Welk apparaat heb jij of je dierbare, die wel een slimme boost kan gebruiken? Koop de slimme stekker hier

2. Google Chromecast

Met dit slimme TV-apparaat van Google zet je in een handomdraai je favoriete serie op TV. Van Netflix tot Videoland. Tover de leukste kattenfilmpjes op beeld voor je harige vriend (i’m guilty!). Of zie levensecht je geliefde vlogger voorbij hobbelen.

Je plugt de kleine mediastreamer in je TV met HDMI aansluiting. Via de Google Chrome app en WiFi loopt alles gestreamd. En dat allemaal voor 42,95 euro. Je shopt ‘m hier.

Ps. De echte nerds met een 4K TV kunnen beter gaan voor de nieuwste en duurdere variant. Je kunt 4K selecteren op de website van Coolblue. Zegt 4K je hélemaal niets? Geen zorgen. Gewoon lekker voor de originele versie gaan.

3. Slimme Camera

Deze camera hebben mijn zusjes en ze zijn er mega blij mee. Nu al zo’n 2 jaar houden ze er hun katten mee in de gaten en sinds kort ook hun hond. De camera geeft een notificatie als er beweging is en je kunt zelfs op afstand praten met je huisdier. Zo vertrek je altijd met een gerust gevoel van huis. 

Ook fijn als babyfoon kan ik me voorstellen. Vind de prijs/kwaliteit top. Voor 49,99 Euro heb je zo’n slimme camera al in huis. Kijk bijvoorbeeld hier

4. Google Home

Hier kan ik echt niet meer zonder. Het lijkt zo’n overbodige luxe, een spraakassistent. Maar, hoe fijn is het om te roepen: ‘Hey Google, zet crackers op het boodschappenlijstje’ en het is toegevoegd. M’n wederhelft is zelfs gelijk op de hoogte via de gedeelde lijst.

Ik heb m’n hele familie met Sinterklaas er blij mee gemaakt (denk ik;)). Waar wacht je nog op? Haal ‘m gauw voor 59,99 hier

5. Slim Horloge

Deze staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Een horloge dat je uitdaagt om actiever door het leven te gaan. Die bijhoudt of je hart niet gebroken is en zorgt dat je geen melding meer mist. Ook fijn: je kunt de tijd aflezen. 

Een slimme én mooie accessoire. Verkrijgbaar in veel kleuren. Je scoort ‘m hier vanaf 89 euro. 

6. Slimme Deurbel

Stel je voor dat je op werk een notificatie krijgt als iemand aanbelt of voor de deur staat. Zo kun je de Zalando-man (of vrouw) vertellen bij welke buuf je pakketje bezorgd moet worden.

En dat niet alleen.. Het is natuurlijk leuk (en fijn) om te zien wie er voor je deur staat. Of om, just in case, die inbreker te betrappen.

Je hebt wel een abonnement nodig van 30 euro per jaar om de videobeelden op te slaan. Ook is het nog wat aan de prijzige kant..Maar het proberen waard. Kijk hier voor de bel (99,00 Euro).  

7. Slimme Digitale Fotolijst

Mijn favoriet on der de slimme gadgets! We maken veel foto’s. Die zien we vaak alleen terug op onze mobiele telefoon. Maar met deze speciale digitale fotolijst is dat verleden tijd!

Door de ingebouwde wifi kunnen jij, én je familie en vrienden, heel eenvoudig met een app foto’s sturen naar de fotolijst. Je kunt er zelfs een leuk berichtje bij sturen.  Super tof voor je ouders of opa en oma. Of natuurlijk, voor jezelf! Koop ‘m hier voor 99,00 Euro. 

Ps. Ik heb deze cadeau gedaan aan mijn ouders (inmiddels trotse opa en oma) en ze zijn er heel blij mee. Het werkt top!

8. Slimme Verlichting

Helemaal fan ben ik. Het liefst zou ik ons huis vol hangen met Hue lampen, maar dat is een beetje duur;) We hebben de lamp zoals in bovenstaande afbeelding én een ‘gewone’ lamp die wordt vastgehouden door dit aapje. 

Je kunt zelf instellen wanneer de lampen aan en uit gaan. Zo is de woonkamer in de winter ’s ochtends vroeg al gezellig verlicht.  

Een Hue starterspakket heb je ongeveer vanaf 100 euro. Let wel dat je minstens één Hue Bridge nodig hebt, want hier kun je de lampen aan koppelen. Deze is inbegrepen bij een Hue starterspakket.

Ps. Met de Google Home voice-assistent kun je ze ook met je stem aansturen;) De ultieme connectie voor als je slimme gadgets. 

9. Slim Notitieboek

We doen veel digitaal, maar in sommige situaties is het nog steeds chiller om met ‘pen en papier’ even gauw wat op te schrijven. Daar heeft RoWrite wat op gevonden. 

Het gemak van pen en papier en het plezier van digitaal opslaan. Je kunt overal je aantekeningen inzien of doorsturen.  Ik heb zelf (nog) geen ervaring met de RoWrite, maar het lijkt me zeker een fijne en slimme aanvulling. 

Als ik de reviews mag geloven, kost het wat moeite om de boel te begrijpen, maar eenmaal up en running wil je niet anders meer. Check de RoWrite hier

Ps. Wil je he-le-maal uit je dak gaan met digitale notities en ben je bereid veel geld uit te geven? Dan moet je die van ‘Remarkable‘ hebben. 

10. Sonos Muziek

Geen gedoe meer met CD’s (wie heeft die nog?) en altijd je favoriete spotify-muziek luisteren. Een (draadloze) speaker met WiFi: moet je hebben. De old time favourite onder de slimme gadgets. 

Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren.  We hebben er in elke kamer één. Dat klinkt veel, maar ons huis bestaat uit 3 kamers;) Je shopt ze hier! Vanaf 199,00 Euro. 

Ps. Ikea heeft een nieuwe samenwerking met Sonos, daar kun je al een te gekke box kopen vanaf 99,95 Euro. 

11. Slimme Thermostaat

Met een slimme thermostaat sta je nooit op in de kou. En vergeet je niet de verwarming uit te zetten. Fijn voor jezelf, je energierekening én het milieu. 

Wij hebben het programma van de thermostaat zo ingesteld dat het langzaam warmer of kouder wordt in huis. Ideaal voor vloerverwarming. Daarnaast kun je zelfs op afstand de temperatuur wijzigen, handig! 

De bekendste mogelijkheden voor een slimme thermostaat zijn de ‘Toon‘ van Eneco of de ‘Nest‘. Te bestellen via Coolblue of Bol.com. Wij hebben die van Eneco. Volgens mij heb je voor de ‘Nest’ geen abonnement nodig, voor die van Eneco wel.

Tip: Black Friyay!

Ook slim: zet Black Friday alvast in je agenda. Dan kun je bovenstaande gadgets een stuk goedkoper in de wacht slepen. 

Ps. Deze post is (ook al lijkt het zo) niet gesponsord door Coolblue, ik vind het gewoon een fijne website;) 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.