Pathé Thuis Cadeau

ORIGINELE BRIEVENBUS CADEAU’S

Van carlinescadeaubundel

Je kan niet bij die ene verjaardag zijn en wilt toch iets feestelijks meegeven. Of je wilt gewoon iemand een verrassend hart onder de riem steken. Doe het met een brievenbus cadeau. 6 brievenbus cadeau’s op een rij!

1. Pathé Thuis Cadeaubon

Haal de bioscoop naar je dierbare en geef een Pathé Thuis bon cadeau. Doe er gelijk een lijstje met jouw favoriete movies bij en het leukste cadeau in het donker is binnen. Zelfs thuis!

Je kunt een cadeau-code hier scoren. Vanaf 5 Euro. Deze e-giftcard is zowel geschikt voor de thuis bioscoop als de échte bioscoop. Is dat even handig!

Bestel een leuke kaart (bijvoorbeeld bij Greetz) en doe de Pathé-gift-code erbij. De code gewoon typen in de kaart. Geen gedoe! Zorg wel dat je een kaart mét envelop neemt. Zo weet je zeker dat niemand onderweg de code afspiekt 😉

2. Flowergram

Het leuke van een brievenbuscadeau is natuurlijk dat de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn om het cadeau te ontvangen. Het past immers gewoon door de brievenbus! Yes, zelfs bloemen.

Vrolijk Boeket van Bloompost

 

Je kunt bij Bloompost mooie boeketten bestellen vanaf 13,95 Euro (exclusief verzendkosten a 2,95 Euro). Of stuur een vrolijke flowergram van Bloomon voor 17,95 Euro (inclusief verzendkosten) Ow, en ook Greetz heeft trouwens bloemenpost, een bloempakketje heb je hier voor 13,99 Euro (exclusief 2,95 verzendkosten).3.

3. Wijn

Past wijn door de brievenbus? Gewone wijn niet. Maar deze wijn wel! Dat wil zeggen, past door bijna alle brievenbussen. En er zit gewoon 750 ML aan heerlijke platte druiven in. Ook leuk: de fles is van gerecycled materiaal én zelf ook nog eens 100% recyclebaar. Dit allemaal voor 16,95 Euro (exclusief 2,95 Euro verzendkosten). Hier te bestellen. Cheers!

4. Video Wenskaart

Wil je iemand op een bijzondere manier een boodschap sturen, dan kan dat ook met een speciale video wenskaart. Een videoboodschap in een kaart. Zo gaaf! Neem bijvoorbeeld een video op met je smartphone en upload ‘m eenvoudig. De videokaart wordt geleverd met een USB kabeltje. Zo kun je de kaart uploaden en blijven genieten van de videoboodschap.

Het is nog wel wat prijzig, zeker in vergelijking met een gewone wenskaart. Maar een stuk verrassender. Vanaf 29,95 Euro kun je een wenskaart versturen. Bekijk de opties hier.

5. Brownies

Waarschuwing: van het uitkiezen van dit brievenbuscadeau ga je enorm watertanden. Brownies met hazelnoten, stroopwafel brownies, brownies met dubbel veel chocolade. En je kunt niet alleen kiezen voor de favoriete smaak van je dierbare. Een persoonlijke en bijpassende wikkel mét gratis kaartje maken dit overheerlijke brievenbuscadeau helemaal af. Vanaf 12,95 Euro. Je shopt ‘m hier.

6. Suhsi

Dit is echt te leuk! Sushi. Die je kunt versturen. Én lang goed blijft. Echt? Ok, ok.. Ik beken.. Het is geen echte Sushi, maar niet minder lekker! Althans, als je net zo’n zoetekauw bent als ik. Het is namelijk snoep sushi. Je shopt ze bij veelliefsvoorjou.nl En dat niet alleen, ze hebben ook andere te leuke thema’s. Unicorn. Dino’s. Pizza. Zomerijsjes. Voor iedere dierbare wat wils. Echt ik werd helemaal blij van het scrollen door al deze leuke winegum doosjes. En zo mooi gemaakt. Vanaf 9,95 Euro verstuur je deze te gekke winegums.

Jouw favoriete brievenbus cadeau?

Wat is jouw lievelings brievenbus cadeau? Of heb je een te gekke andere variant ontdekt? Laat het weten!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.