7X Zo geef je een cadeaubon nét wat extra’s

Van carlinescadeaubundel

Je weet het zeker: je dierbare gaat onwijs blij zijn met die ene cadeaubon. Maar.. het geven van die cadeaubon vind je niet zo leuk. Zo saai! Hoe kun je een cadeaubon geven en er toch iets speciaals van maken?

Doe het met een..

Cadeaubon met Guilty Pleasure

Wat lust je dierbare héél erg graag? Wat is zijn/haar echte food guilty pleasure? Die van mij is bijvoorbeeld Kinder Surprise. Of Tony Chocolonely. Of een Milka reep. Eigenlijk vrijwel alle chocolade;)

Verstop de cadeaubon in een verzameling van overheerlijke guilty pleasures en je laat zo zien dat je echt moeite hebt gedaan én hem of haar heel goed kent.  Ondanks de cadeaubon! Die op zichzelf natuurlijk ook hartstikke fijn is. Een win-win.

Kaart met foto

Wie wordt er nu niet blij van een persoonlijke foto? Van die dag met dat gouden randje of dat ene fijne moment. Bij Greetz kun je makkelijk een kaart laten afdrukken met een foto erop.  Of zelfs een collage maken met meerdere foto’s. Super easy! En groot effect. Geef er de cadeaubon bij en je hebt een lief gebaar voor je dierbare. Je hebt zo’n kaart al vanaf 2,95 euro (exclusief verzendkosten). 

Mini tip: Geef alvast een paar ideeën 

Ook leuk: Geef op de kaart een aantal ideeën weer met wat je dierbare kan kopen van de cadeaubon. Zo is je dierbare gelijk geïnspireerd en gaat hij of zij m’ vast sneller omzetten in een vet cadeau. . 

Kaart met video

Je kunt de cadeaubon ook verrijken met een speciale video boodschap. Neem deze op met je telefoon, upload ‘m op Youtube (tip: als verborgen – dan blijft de video alleen zichtbaar voor jou en je dierbare) en maak van de link een QR-code. Dat doe je hier! Upload de QR code in een Greetz kaart – en je hebt een super leuk extra’je. Kost niet veel, maar wel een heel leuk effect!

Een échte video-kaart

Smaakt dit naar meer? Het is ook mogelijk om letterlijk een video in een kaart te sturen. Jaja, een échte video op een digitaal schermpje: in een kaart. Dit is wel wat duurder, je betaalt hier ongeveer 29,95 euro voor. Je regelt het eenvoudig hier

Gepersonaliseerde Tony Chocolonely

En wat dacht je van de combinatie: een flitsende foto mét chocolade? En niet zomaar chocolade..Tony Chocolonely. Je kunt deze namelijk helemaal personaliseren. Upload een te gekke foto en bestellen maar. Voor 5,50 euro en 3,00 euro verzendkosten fleur je hiermee je cadeaubon helemaal op. Bestel ‘ m hier

(Persoonlijk) gedichtje

Een mooie, lieve tekst kan echt kippenvel geven. Zeker in combinatie met een cadeaubon 😉 Bij CMR Rijmpjes kun je terecht voor prachtige teksten voor ongeveer 3 euro per kaartje.

Je kunt er ook een persoonlijke rijmpje laten maken, dit is wel wat duurder, denk aan ongeveer 60 euro. 

Ow! En ‘Ik pak je in‘ heeft ook heel leuke teksten op kaart, die je met een leuk hand-houdertje kan geven:) 

CMR Rijmpjes

Ik Pak Je In

(Droog)bloemen

Geef je een wat duurdere cadeaubon en mag het extra’tje in verhouding wat meer kosten? Dan is het ook leuk om er een mooi boeketje (droog)bloemen bij te geven. Bijvoorbeeld van Flowers to Stay. Die op onderstaande afbeeldingen zijn bijvoorbeeld 14,95 euro. 

Iets van The Gift Label

The Gift Label heeft te gekke kaarsen, handzeep, body lotions, en noem maar op. Met leuke teksten die je dierbare echt blij maken. Vanaf 9,99 euro kun je deze al doen bij je cadeaubon! Check ze hier. Je kunt sommigen zelfs personaliseren

Mini-tip: Geef een cadeaubon van productsoort

Heeft je dierbare geen wens doorgegeven van een bepaalde cadeaubon? Bedenk dan dat de leukste cadeaubonnen, die bonnen zijn voor eenzelfde soort product.

Waarbij je dierbare direct het cadeau kan bestellen. En niet zelf iets hoeft te bedenken. Zoals bloemen (bijvoorbeeld droogbloemen van Flowers to Stay), planten (bijvoorbeeld van Plantsome), een foto-abonnement (bijvoorbeeld van Klikkie), cosmetica (bijvoorbeeld van Rituals) etc. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.