12X Persoonlijke Vaderdag Cadeau’s

Van carlinescadeaubundel

Wil je je vader op vaderdag verrassen met een persoonlijk cadeau? Hieronder vind je 12 super leuke én persoonlijke cadeau’s voor papa’s op een rij. Je vindt cadeau’s voor je eigen vader, je vriend die papa is en/of je vader die opa is. 

Voor je eigen vader

Make Your Own Spirit

Kies een heerlijk drankje en verras je vader met een te gek label. Je kunt deze zelf samen stellen.  Je vindt deze te gekke drankjes hier.  Vanaf 8,95 Euro exclusief verzending

Speciale Happy Socks

En deze mogen natuurlijk niet ontbreken een setje Happy Socks met o.a. een paar met: ‘Worlds Strongest Dad’. Dat wil toch iedere vader;) Je scoort ze hier voor 29,95 Euro. 

The Gift Label

En dit is een van mijn old time favourites, heerlijke geurende douchegel met een speciaal label voor alle papa’s: Daddy Cool. Cool he. Hier maak je je vader voor 12,95 Euro  blij met zo’n fijne doucheschuim. 

Gedichtje

Geef je vader een lief gedichtje. Dit gedichtje van CMR Rijmpjes vind ik prachtig. Zoet, lief en grappig tegelijk. Je koopt ‘m hier voor 3,50 Euro. Ps. Wil je meer rijmplezier? Kijk dan ook eens hier naar de leuke rijmpjes van papier pleziertjes.

Voor je vriend die papa is

Sokken met een extra touch!

Sokken Falke met initialen

Oo, deze zijn zo mooi. Prachtige sokken van Falke, dus ook van super kwaliteit én je kunt ze nu laten graferen met bijvoorbeeld de letters van jullie kindje. Je shopt zo’n mooi paar hier voor 18 Euro. Houd wel rekening met een iets langere levertijd. 

Mini Me Sokken

En deze zijn heel cute. Maak je vriend en je kindje blij met deze sokken set. Zo is je zoon/dochter net zo stoer als papa (of papa net zo stoer als zijn zoon/dochter;)?) Shop ze hier voor 17,95 Euro. 

Gepersonaliseerd Sieraard Vedder & Vedder

Of kies voor een gepersonaliseerd sieraad van Vedder & Vedder.  Zoals deze manchetknopen met bijvoorbeeld de initialen van jullie kind(jes). Persoonlijker wordt het niet! Bekijk ze hier. Vanaf 59 Euro. 

En deze armband. Ook met de intitalen van jullie kind(jes). Je kunt kiezen uit verschillende kleuren bandjes. Ook deze scoor je vanaf 59 Euro. Shop ‘m hier!

Mini Me (BBQ) Schort

Ahh, en deze zijn te gek. Een mini me set van kook/BBQ schorten van spijkerstof. Toch super cool. Kan je kindje samen met papa BBQen 😉 De set koop je hier voor 89,90 Euro. Houd wel rekening met een lange levertijd. 

Shirt met lieve tekst

Deze is ook heel schattig, een t-shirt voor jullie kindje met ‘My Dad Rocks’ erop. Heb deze zelf ook voor Arnoud gekocht voor zijn eerste vaderdag. De shirtjes (van mooie kwaliteit!) gaan tot en met maat 128 en kosten 19,95 Euro. Shop ze hier

En een persoonlijk vaderdag cadeau voor opa

Flesopener met opdruk

Houd opa wel van een (alcohol vrij) biertje, vergroot dan het plezier met deze flesopener mét opdruk. Kies een leuke foto van zijn kleinkind(eren) en je hebt een super cute vaderdag cadeau. Je vindt ‘m hier voor 14,95 Euro. 

Sokken met gezicht

Oo en deze zijn toch cool. Zet op dit paar sokken het gezicht van je kindje en opa kan overal met zijn kleinkinderen pronken. Als dit geen persoonlijk vaderdag cadeau is.. Je shopt zo’n mooi paar hier voor 19,95 Euro. Houd wel rekening met een relatief lange levertijd!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.