7X Een Tof Puppy Kraamcadeau

Van carlinescadeaubundel

Je gaat op kraamvisite bij een puppy en zoekt een kraamcadeau. Wat kun je geven? Je kunt natuurlijk een pakket met (honden) lekkernijen uit de supermarkt samenstellen..of.. je geeft een van deze 7 toffe puppy kraamcadeau’s! 

1. Gegraveerde Hondenpenning
penning kraamcadeau puppy

Dit is toch gaaf. Een hondenpenning gegraveerd met de naam van het nieuwe knuffelige gezinslid. Dit verrast je dierbare gegarandeerd. De prijs is ook aardig, vanaf 18,95 euro heb je hier al zo’n mooie dierenpenning. 

UPDATE 23 September 2022: Vedder en Vedder, hét Nederlandse online sieradenmerk waar je alles kunt laten personaliseren, heeft nu ook prachtige hondenpenningen. Vanaf 24 euro. Check ze hier

2. Hondenhalsband met naam

Ook tof: een prachtige hondenhalsband met naam van Charlie en Cooper. Een gepassioneerd dierenmerk met als doel alle honden en katten ten all tijden weer veilig terug bij hun baasjes. Met een halsband als deze – inclusief geborduurd telefoonnummer van het baasje – moet dit lukken. Je shopt zo’n mooie halsband hier vanaf 29,95 euro. Ps. Deze schattige honden bandanas (met naam)  zijn ook te leuk. 

3. Mand met naam

Met een puppy in huis heb je automatisch ook een boel puppy speelgoed in huis. En wat is nu leuker (en mooier) om dit speelgoed op te ruimen in een mand met de naam van de nieuwe viervoeter. Je kunt hier al een mand met naam laten maken voor 23,95 euro. Je kunt alle teksten op de mand aanpassen en zelfs een afbeelding naar keuze toevoegen. 

4. Treats van Edgard Cooper

Stel een verrassingspakket samen van het toffe voedingsmerk Edgard Cooper. Ze hebben van alles: van heerlijke brokjes tot speciale ‘energierepen’. Sowieso dat dit goed van pas gaat komen. Bekijk hier al het lekkers wat Edgar Cooper te bieden heeft aan puppies.  

5. Hip poepzakje

Als (kersverse) hondeneigenaar moet je dierbare eraan geloven: de poep van zijn/haar trouwe viervoeter opruimen! En wie wil dat nu niet in stijl? Met de hippe poepzakjeshouder van Pawness (sowieso een mooie hondenmerk) loop je er als baasje picobello bij op straat. Je shopt zo’n sierlijk poepzakje voor 35,00 euro. Het is wat aan de prijs, maar dan heb je ook wat. 

6. Dogs With A Mission

Zo ongeveer alles van het merk Dogs With A Mission is prachtig. Van prachtige halsbanden tot aan speciale hondentassen. En met name de halsbanden zijn hun unieke halsbanden. Zeg nu zelf, daar wil de viervoeter van je dierbare toch in stralen? De gemiddelde prijs voor zo’n exclusieve halsband is ongeveer 50 euro. Check ze hier!

7. Beeztees Snuffelmand

Verstop in deze schattige snuffelmat van Beeztees hondenkoekjes en snoepjes. De puppy van je dierbare heeft met deze mat eindeloos speelplezier. Een top puppy kraamcadeau! Je shopt ‘m hier voor 26,75 euro

Laatste tip: check H&M, Made & Hema
Hondentrui H&M
Hema Donut Speelknuffels

H&M en Zara verkopen heel leuke honden accessoires. Zo heeft H&M voor de relatief kleinere hond super schattige hondenpakjes. Zoek via de H&M op ‘hond’ en je vindt allerlei leuks! 

Bij de Hema kun je ook terecht voor schattige hondenitems, zoals een van deze schattige speelknuffels. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.