FOTO-ABONNEMENT: BEVRIJD DE FOTO’S VAN JE DIERBAREN

FOTO ABONNEMENT CADEAU: BEVRIJD DE FOTO’S VAN JE DIERBAREN

Van carlinescadeaubundel

Niet al je foto’s krijgen een plekje op Social. Of in een fotoboek. Maar, die ‘vergeten’ foto’s zijn ook leuk om te hebben. Daar is nu iets op gevonden, een foto abonnement cadeau: iedere maand 10 foto’s 🎈 in jouw brievenbus .

Het werkt als volgt. Wanneer je je aanmeldt bij Klikkie.nl krijg je maandelijks een reminder dat het weer tijd is om 10 leuke foto’s uit te zoeken. Online kies je eenvoudig de fijnste, grappigste en meest bijzondere momenten uit. Een paar klikken later en it’s done. Klikkie zorgt ervoor dat de foto’s binnen een paar dagen (in real life) op je deurmat vallen.

De leukste momenten herbeleven

Ik gebruik Klikkie nu al ruim 2 jaar. En elke maand word ik er blij van. Ik heb speciale foto magneet-stickers gekocht om de ‘vergeten’ foto’s iedere maand een goede plek te geven. De foto’s van de vorige Klikkie-maand plak ik (lekker ouderwets) in een foto-album. Zo heb ik niet alleen de foto’s van m’n vakanties in huis, maar ook van bijzondere momenten het hele jaar door.

Klikkie foto's aan de muur
Klikkie via de Brievenbus

Kosten Plaatje

Kosten? 7,95 euro per maand. Ik weet het, dit is veel duurder dan 10 foto’s even afdrukken bij de Hema. Het is alleen..dat ‘even’ afdrukken ga je toch niet doen. Ik niet in ieder geval. Daar ben ik te lui voor. Ik betaal eigenlijk gewoon voor de fijne reminders en service. En vind het stiekem super leuk dat ze in verschillende formaten komen. Plus: nooit meer ‘vergeten’ foto’s natuurlijk.

Klikkie is leuk voor iedere dierbare die een bijzondere periode ingaat. Bijvoorbeeld die ene vriendin die net een baby heeft gekregen. Je nichtje die het studentenleven gaat trotseren. Eigenlijk is het leven altijd mooi voor een paar bijzondere foto’s.

Bestel hier een Klikkie voor jouw dierbare. Je kunt al een mini-abonnement geven van 3 maanden voor 23,85 Euro. Het ultieme foto cadeau!

Oja, en de magneetstickers..

De speciale magneetstickers zijn van Groovy Magnets en kun je hier vinden. Ze hebben allerlei soorten en maten. Ook gave dieren-magneetstickers. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.