Tuin Cadeaus - foto van Fermob

10X de leukste cadeau’s voor in de tuin

Van carlinescadeaubundel

Is een van jouw dierbaren in de lente of de zomer jarig, dan is dit het ideale moment om een ’tuin cadeau’ te geven. Maar op een ander moment kan natuurlijk ook;)

Hieronder vind je 10 gave tuin cadeau’s op een rij, van de top 3 tuinverlichting, tot mooie water karaffen, stijlvolle gieter, gezellige wijnkoeler, 3 gave tuinplanten en 4 écht tuinknallers (met een stevig prijskaartje).

1. Top 3 Tuinverlichting

Wauw, wat is er veel mogelijk in tuinverlichting. Het is allang niet meer gewoon een lampje aan de muur of een fakkeltje. Hieronder vind je 3 toppers aan lichtgevende sfeermakers voor in de tuin. Smaakt dit naar meer? Kijk dan ook eens hier: 12X sfeervolle tuinverlichting om cadeau te doen

Tuinkaars

Tuinkaars Buitenblik

Een sfeervolle kaars in een speciaal buitenblik. Door de extra dikke lont kan de kaars tegen een beetje wind en regen. En mooi meegenomen: voor de gekleurde topping is  gebruik gemaakt van gerecyclede paraffine.  Je shopt ze hier voor 16,50 euro per stuk. 

Solar Lampje

Een lampje wat je niet hoeft op te laden of aan te steken. Een lampje op zonne-energie. Het lampje gaat vanzelf aan wanneer het donker wordt én is waterdicht. Wat wil je dierbare nog meer? Je scoort ‘m hier voor 20,95 euro

Fatboy Lampje

Mijn oldtime favourite: de Fatboy ‘Edison The Petit‘. Wij hebben ‘m nu al zo’n 6 jaar en het lampje doet het nog steeds als een zonnetje (terwijl hij altijd buiten staat, in weer en wind). Het lampje is dubbel en dwars zijn prijs waard: 69 euro. Je koopt ‘m hier

2. Water Karaf

Water Karaf Koziol - 12,95 Euro

Water Karaf Villeroy en Boch - 39,90 euro

Wanneer je lekker in je tuintje aan het genieten bent heb je natuurlijk geen zin om voor het hydrateren weer naar de keuken te lopen.. Of überhaupt op te staan;) En voila, daarom zijn er water karaffen. Je vindt bij de Bijenkorf hele mooie en ook leuk geprijsd. Geef er wat munt en/of fruit bij, dan kan je dierbare zelfs heerlijk fruitwater maken. 

3. Wijnkoeler

Wijnkoeler Zusss

Wijnkoeler Zusss - 9,95 euro

Een wijnkoeler mag natuurlijk niet in de tuin ontbreken. Hoe kom je anders die zwoele zomeravonden door? Zusss (zie foto) heeft hele leuken voor een zacht prijsje (9,95 euro). 

4. Gieter

De ultieme gieter. Die er niet alleen voor zorgt dat de plantjes genoeg water krijgen (ok, je moet ‘m natuurlijk wel zelf even wat sturing geven;)), maar de tuin ook nog eens opfleurt met zijn prachtige verschijning. Verkrijgbaar in 7 toffe kleuren voor 27,99 euro. Het ideale tuin cadeau. Je shopt ‘m bijvoorbeeld hier

5. Tuinplanten ín pot

Het kost wat extra moeite, maar je trekt sowieso bekijks wanneer je aan komt zetten met een mooie plant voor de tuin van je dierbare. En welke is nu echt leuk om te geven en/of zijn makkelijk in het onderhoud? Check de top 3 hieronder.  Evenals mogelijk bijpassende potten.

Wil je meer opties voor leuke en makkelijke planten voor in de tuin? Check ze hier!

Top 3 Tuinplanten

Kardinaalshoed Intratuin - 19,99 euro

Olijfboom

Olijfboom 70cm - 32,29 Euro

citroenboompje

Citroenboom Winterhard - 56,94 euro

Top 3 Potten
Elho Bloempot 30 cm

Elho Bloempot - 17,90 euro

Elho Flower Light

Elho Flower Light - 39,70 euro

Mica Decorations Orion

Mica Decorations Orion - 37,55 euro

6. Draadloze Box

Wegdromen in je tuin met heerlijke muziek. En gezellig voor bij de BBQ. Een draadloze speaker ofwel box is hiervoor het ideale tuincadeau. Ze zijn er in verschillende prijscategorien. 

Je hebt bijvoorbeeld deze van Philips, voor 84 euro én is waterdicht. Of deze van JBL voor 89 euro. Als je echt wilt knallen, doe je dat met een draadloze speaker van Sonos: de Roam. Deze is wel wat prijziger: 179 Euro. 

JBL Draadloze Speaker

JBL Flip 5 - 89 Euro

Sonos Roam

Sonos Roam - 179 Euro

7. Top 3 BBQ Accessoires

Is je dierbare een fanatieke BBQ’er? Of wie weet wil hij of zij dat worden.. Dan mag deze top 3 aan accessoires niet ontbreken. Ben zelf vooral fan van de taartvorm, naast vlees kun je dan ook toetjes bereiden op de BBQ. Jummie!

Leren BBQ Handschoenen - 29,99 Euro

Groentekorf

Groentekorf Weber - 24,99 Euro

Taartvorm voor op BBQ - 39,99 Euro

8. Foto op Poster

Tuinposter foto

Ok..dit is een beetje een vreemd item voor in de tuin. Een heuse poster van een foto. Het moet maar net in het tuininterieur van je dierbare passen.. Maar denk aan een opa en oma, die maar wat blij zijn met hun kleinkinderen aan de muur, die tegen een beetje water kunnen;) Je maakt zo’n tuinposter hier vanaf 32,95 Euro

9. Buitenkleed

Buitenkleed

Ook bij dit tuin cadeau moet je wel een beetje weten of het bij de tuin van je dierbare past: een buitenkleed. Yes, je leest het goed, een kleed voor buiten. In wind en weer geeft zo’n kleed je tuin extra sfeer. Shop hier mooie vanaf zo’n 25 euro en deze vind ik ook heel gaaf, van Maison Du Monde voor 69,99 Euro. 

10. Tuinknallers met een stevig prijskaartje

Wil je écht uitpakken voor de tuin van je dierbare? En een ‘groot’ tuin cadeau geven? Dan zijn deze X tuinknallers een dikke aanrader. 

Terrasverwarmer
Terrasverwarmer

Dit lijkt een lamp, maar is een terrasverwarmer! Echt waar. Voor de prijs van 269 euro is ie voor je dierbare. Een pareltje. Je koopt ‘m hier

Zitzak
Zitzak tuin

Is ie niet prachtig? Deze super mooie zitzak. Voor binnen óf in de tuin. Hij is van ‘Annet Weelink Design’, ze heeft nog veel meer toffe exemplaren. Je koopt er hier een voor 159,95 euro. Je kunt natuurlijk ook een echte Fatboy zitzak kopen, deze hebben een effen kleur, je checkt ze hier voor 296 euro per stuk. 

Voetlamp

Het lijkt me geweldig zo’n voetlamp in de tuin. Brengt zoveel sfeer met zich mee. Deze is van Fermob en de knaller van een prijs is 264 euro. Je shopt ‘m hier. Let wel: hier moet het lampje zelf nog bij vanaf 87 euro en deze koop je hier

Weber BBQ
Weber Mastertouch BBQ

Ook deze Master Touch houtskool BBQ is niet goedkoop, maar wel een collectors items natuurlijk. Voor 313,95 euro kun je ‘m cadeau doen aan je dierbare. Het ultieme tuin cadeau. Je shopt ‘m bijvoorbeeld hier

Wat zijn jouw favoriete tuin cadeaus? En welke items mogen in je tuin echt niet ontbreken? 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.