tuinverlichting cadeau

12X sfeervolle tuinverlichting om cadeau te doen

Van carlinescadeaubundel

Tuinverlichting is al lang niet meer een paar functionele lampjes aan de muur en hier en daar een fakkeltje. Nee, tuinverlichting = sfeer!

Hier vind je dan ook 12 unieke en sfeervolle lampjes voor buiten om cadeau te doen aan een dierbare.

1. Fatboy lampje

Fatboy lampje Tuin

And then..there was light. En wat voor licht. De buitenlampen van Fatboy zijn super sterk én stijlvol. Je shopt bijvoorbeeld de ‘Edison the Petit’ vanaf 69 euro

2. Fermob lampje

Fermob Lampje Tuin

En dit is ook zo’n parel. Je kunt het tuinlampje overal mee naartoe nemen. Aan een boom hangen. Of gezellig op tafel. Hoe handig. En mooi. Je shopt ‘m hier. Voor 87 euro. 

3. Tuinkaars

Tuinkaarsen Tuin

Hiermee maak je de tuin van je dierbare instant sfeervol. Tuinkaarsen. Je kunt ze gewoon op de grond zetten en aansteken maar. Voor 16,50 euro per kaars.

4. Cosi Gaslantaarn

Cosi Gaslantaarn
cosi gaslantaarn

Wauw, een mega sfeervol gaslantaarntje: brengt licht en warmte aan op je terras. En ziet er zo mooi uit. Je hebt hier hele mooie vanaf 79 euro. Ps. Koop er ook alvast wat gascourtache (een soort gas) bij, dan kan je dierbare er gelijk van genieten.  

5. Windlicht

Een windlichtje geeft super veel sfeer aan de tuin van je dierbare. En het is makkelijk, er is geen stekker of lader voor nodig: alleen een old school kaarsje. Leuk om die er al bij cadeau te doen! Deze is van de Intratuin en heb je al voor 19,99 euro

6. Snoer met lampjes

Konstmide lichtsnoer

Zo’n mega gezellige draad met allemaal lampjes eraan? Die vind je hier! De lichtsnoer van Konstsmide. Hebben we zelf ook en doet het als een zonnetje. Super stevig! Je betaalt er ook wat voor, 20 lampjes heb je (voor ongeveer) 59,95 euro en 10 lampjes voor 45,50 euro. Ik vond ook nog een mooie bij Maison Du Monde voor 49,99 euro met 20 lampjes. 

7. Nordlux Combi Lamp

Nordlux tuinlamp

Met dit lampje (47,70 euro kleine versie, 86,40 euro grote versie) heb je niet alleen een hanglamp, maar -wanneer je de driepoot (42,95 euro) erbij koopt- ook een tafellampje of zelfs een gave vloerlamp. En ook fijn: deze lamp heeft geen stekker nodig, maar laat je gewoon even op. Jaja, echt de perfecte tuinverlichting. 

Je koopt het lampje zelf hier en de driepoot hier. In plaats van de driepoot kun je ook de ‘spies’ erbij kopen, zo kun je het lampje in de grond prikken.

8. Maison du Monde - met stekker

Deze toffe buitenlampen hebben wel een stekker nodig, maar dan heeft je dierbare ook wel echt een eye-catcher voor zijn/haar tuin. Gezelliger dan deze lampen wordt het niet. 

Het lampje helemaal omgeven door gevlochten imitatievezel is 50 euro en de lamp met de driepoot is 84 euro

9. Suck Uk Solar Lampje

Een lampje op zonne-energie! Overdag laadt het lampje op met zijn zonnecellen en zodra het donker wordt, gaat er een sfeervol lichtje schijnen. En bonus: het lampje is waterdicht! Je scoort ‘m hier voor 20,95 euro

10. Solar Buitenlamp Intratuin

Ook Intratuin heeft super leuke lampjes die op zonne-energie werken. Zoals deze gele (voor 36,99 euro) bijvoorbeeld. Maar dit turquoise hanglampje (voor 22,95 euro) is ook een snoepje! Super handige tuinverlichting. 

11. Tafellampje Ridley

Tafellampje Ridley

Dit lampje is eigenlijk een andere versie van het Fatboy Edison lampje of de Fermob variant. Maar niet minder mooi. De houten details maken dit oplaadbare lampje extra sfeervol. Je shopt ‘m hier voor 61 euro.  

12. Led Lamp met Speaker

Lumineo Led Speaker

Een lampje én een bluetooth speaker in één! Je dierbare heeft niet alleen fijn licht, maar ook fijn geluid. Het Lumineo lampje koop je bijvoorbeeld hier voor 59,95 euro. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.