‘LEEF IN HET NU’ MET DIT HORLOGE

‘LEEF IN HET NU’ MET DIT HORLOGE

Van carlinescadeaubundel

The Time Is Now

En toen was daar: de ‘Now-Watch’. Ik ontdekte ‘m laatst bij een oud-collegaatje. Een horloge zonder cijfers. En zonder wijzers. Alleen de letters ‘Now’ sierde haar pols.

Hoe gaaf is dat, een horloge die je een steuntje ‘om je pols’ geeft. Om meer in -het nu- te leven. Moet ik ook hebben, dacht ik. En een paar dagen later was ie binnen. Ik werd er gelijk blij van. Én bewuster. Iedere keer als ik naar het horloge kijk om de tijd te checken denk ik: ‘Oja, lekker belangrijk, geniet even van het nu’. Het werkt.

the time is now horloge
To Note: deze versie verkopen ze niet meer, maar juist nú nog mooiere..met leren bandjes 🙂

Het ‘Now horloge’ is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En met mooie leren bandjes, zelfs met een panterprint. Maar, ook een zwarte stoere versie voor mannen. De prijs is aardig: 49,95 euro per moment-reminder.

Je kunt ‘m hier bestellen! Houd er wel rekening mee dat de levertijd ongeveer 3 werkdagen is. Maar ach, zo kun je alvast oefenen met leven in het nu. Het horloge vind je dan vanzelf op je deurmat..

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.