8X Cadeau Tips voor Oma

8X CADEAU TIPS VOOR OMA

Van carlinescadeaubundel

Jaa super leuke ideeën voor een perfect én lief cadeau voor oma. 

Ze is de nóg lievere versie van onze mama’s. Oma. Bij haar word je altijd verwend met lekker eten. Ze weet precies wat je graag lust. En heeft altijd tijd voor een dikke knuffel. Daarom extra in het zonnetje: de Oma’s (en natuurlijk ook Opa’s).

8X een leuk en lief cadeau voor oma

1. Oma Post (via een App)

Een cadeautje voor iedere maand! Met de app ‘Omapost’ voor je iPhone of Android telefoon kun je elke maand een leuk kaartje naar je oma sturen met een foto. Je krijgt een reminder van de app en met een paar klikken deel je je online leven met je offline oma. Voor maar 2,50 Euro stuur je al een kaartje. Download hier de app.

Ps. Wist je dat je ook een oma kan adopteren? Ouderen zijn vaak eenzaam en kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Dubbel zo veel liefde, dubbel zo veel geluk. Dat kan op www.adopteer.omapost.nl

2. Invulboek

‘Oma, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?’ Een greep uit de vragen in het boek waar je oma (of opa) op kan antwoorden. Super leuk om het boek samen in te vullen. Een mooie herinnering van jullie samen. Je vind hier het invulboek voor Oma en hier het invulboek voor Opa.

3. Videokaart

Yes, het bestaat echt. Een wenskaart met video. En dan wel je eigen video. Neem een video op met je smartphone en upload ‘m tijdens je bestelling. Je oma ontvangt dan een kaart mét video. Wanneer ze de kaart open maakt, begint de video direct te spelen. Dat is nog eens een super lief cadeau voor oma. 

De video-kaarten zijn nog wat aan de prijzige kant: 29,95 Euro.  Je shopt ze hier

4. Bloomon Abonnement

Zo leuk. Met Bloomon kun je een bloemenabonnement cadeau geven. Zo kun je je oma een aantal maanden voorzien van een vers bloemetje. Speciaal bezorgd. Voor haar. Net dat extra contactmomentje dat haar vrolijk maakt.

Kies zelf wat voor bos bloemen je wilt sturen en hoe vaak. Je hebt al een eerste bos voor 19,95 Euro. Bedenk wel wanneer je dit een paar maanden wilt doen (bijvoorbeeld 3 maanden), dat je op minimaal 60 Euro uitkomt. 

Wil je meer weten over Bloomon? Check het hier!

5. Digitale Fotolijst

Wil je blijvend foto’s en video’s sturen naar je oma (of opa natuurlijk). Dan kun je ook kiezen voor een Digitale Fotolijst.

Door de ingebouwde wifi kunnen jij, én je familie en vrienden, heel eenvoudig met een app foto’s sturen naar de fotolijst. Je kunt er zelfs een leuk berichtje bij sturen. Super tof voor je opa en oma. Of natuurlijk, voor jezelf! Koop ‘m hier voor 99,00 Euro.

Ps. Ik heb deze cadeau gedaan aan mijn ouders (inmiddels trotse opa en oma) en ze zijn er heel blij mee. Het werkt top!

6. E-Reader

Met een e-reader heeft je oma urenlang leesplezier. Je kunt de letters zelfs zo groot maken als nodig is, zo kan ze zelfs zonder leesbril lezen. Vind ze het moeilijk om boeken op de e-reader te krijgen? Help haar daar dan bij. Is het een extra feestje als je langskomt.

De Kobo E-reader is een van de beste (heb ‘m zelf ook), klik hier voor meer informatie.

7. Outdoor Experience

Heb je een avontuurlijke oma, die nog goed ter been is en vol in het leven staat? Dan is het geven van een ‘Outdoor Experience’ een memorabel cadeau.

Denk bijvoorbeeld aan een parachutesprong.. Echt? Ja echt! Ze weet niet wat ze meemaakt en zal er nog lang van na genieten (hopelijk). Gaat een parachutesprong te ver? Denk dan aan een luchtballonvaart, helicoptervlucht of zweefvliegen. Ook hoog in de lucht, maar net wat comfortabeler;) Of liever binnen? Dan is een Indoorskydive perfect! Kosten zijn ongeveer 60 tot 150 Euro. Kijk hier voor zulke experiences. Ps. als het mogelijk is, laat er dan een video van maken!

Ook leuk: verras je oma (of opa) op de dag zelf en ‘ontvoer’ hem of haar naar de outdoor locatie.. 

8. I-Pad

Met een I-Pad heeft je Oma alles in één: ze kan spelletjes doen, met je FaceTimen, series kijken op Netflix.  Het vergt wat uitzoek-werk: hoe een I-Pad werkt etc., maar ook leuk om je Oma hierbij te helpen! Dan is ze weer helemaal bij. 

Een I-Pad is duur. Maar op Iused.nl kun je een refurbished I-Pad kopen vanaf ongeveer 180 Euro. Deel de kosten bijvoorbeeld met je broers of zussen. Coolblue verkoopt ook tweedehands Ipads. Ook interessant om in de gaten te houden. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.