Moederdag cadeau oma

Moederdagcadeau tips voor oma

Van carlinescadeaubundel

Zoek je een moederdag cadeau voor oma? Ofwel, je eigen moeder, die inmiddels ook oma is van jouw kindje? Dan ben je hier aan het goede adres!

Oma’s zijn mega dol op hun kleinkinderen. Hoe leuk is het dan om je moeder een cadeau te geven waarmee ze extra kan genieten van haar oogappels. Bijvoorbeeld met een van deze 7 speciale cadeau’s. 

1. Fotopuzzel

Fotopuzzel

Houd je moeder van puzzelen? Geef haar een te leuke foto van haar kleinkind(eren) als, je raadt het al: puzzel! Je kunt de uitdaging zo gek maken als je zelf wilt, een fotopuzzel van 120 tot 1500 stukjes. Vanaf ongeveer 20 euro.  

2. Mini Foto-album

Fotoboek

Maak een mini-fotoalbum met lieve en leuke foto’s van oma en haar kleinkid(s). Van een bepaalde fijne dag, een fijn jaar of een fijn weekendje weg. Het kan van alles zijn. Vanaf 22,49 euro

3. Digitale Fotolijst

Digitale Fotolijst

Dit cadeau is aan de prijzige kant, maar je maakt je mama (en lieve oma) er echt mega blij mee. Een digitale fotolijst waarnaar je op afstand foto’s kan sturen. Zo is oma er altijd een beetje bij. Voor 119 euro is ie voor je mams.  Ps. Mijn ouders en ikzelf hebben ‘m ook en het is écht een aanrader!

4. Gepersonaliseerd Kwartet- of Kaartspel

Gepersonaliseerd Kaartspel Cadeau Oma
Gepersonaliseerd Kwartet Oma

Is je moeder gek op een goed kaartspel? Pesten, klaverjassen en patience zijn haar niet onbekend? Dan is het super leuk om een kaartspel te geven met allemaal foto’s van haar kleinkind(eren). Via de Hema kun je zo’n kaartspel voor 16 euro bestellen. 

Zijn de kleinkinderen al wat ouder en vinden ze het leuk om samen een spelletje te doen? Dan is een fotokwartet ook super leuk. Oma is blij met de foto’s en de kids vinden het fantastisch om deze kwartet met haar te spelen. Vanaf 19,50 euro kun je een kwartetspel maken met 8 kwartetten. 

5. Klikkie Abonnement

Met een Klikkie Abonnement kun je maandelijks 10 foto’s naar je moeder sturen. De ervaring leert dat het handiger (en leuker) is om zelf maandelijks 10 leuke foto’s uit te kiezen. Geef er een mooi album bij (van Hema bijvoorbeeld) en oma heeft iedere maand een fotofeestje van haar kleinkind. Vanaf 23,85 euro voor 3 maanden. 

6. Oma Bucketlistboek

Bucketlistboek met Oma

Geef een bucketlistboek speciaal voor oma en haar kleinkind. Je kunt een leuke foto van hen op het boek laten afdrukken en je bent ready to go. Een super leuk moederdag cadeau voor oma. Voor 19,95 euro. Je shopt ‘m hier!

7. Kaart mét Video

Video op kaart

Stuur je moeder een lieve videoboodschap van jou en je kindje. Je kunt met Vidley  een kaart maken met een échte video erin. Je kunt ook een leuke videocompilatie maken van mooie momenten. Alles kan! Je moeder krijg gegarandeerd een glimlach. Je maakt ‘m hier, voor 34,95 euro. 

Nog méér moederdag cadeau tips

Ben je juist op zoek naar een moederdagcadeau voor je eigen moeder zonder kleinkinderen? Check dan hier 12X originele cadeau ideeën voor je eigen mama (die geen oma is;)) 

Of zoek je een moederdagcadeau voor je vrouw/vriendin? Dan zijn deze 7 unieke moederdagcadeau’s vast een schot in de roos.

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.