Origineel Moederdag Cadeau Idee

12X cadeautips voor je eigen mama

Van carlinescadeaubundel

Wil je dit jaar slagen met een leuk moederdag cadeau idee waar je moeder ook echt wat aan heeft?  Hier vind je 12X te leuke moederdag cadeau ideeën op een rij. Van lieve berichtjes tot echte verwen cadeau’s. Alles om je moeder eens flink in de watten te leggen.

1. Lief Gedichtje

Moederdag Gedicht

Je moeder wordt gegarandeerd blij van een superlief gedichtje. Bijvoorbeeld van CMR Rijmpjes (a 3,50 euro). Of een lief berichtje met gouden handje van IkPakJeIn (a 13,75 euro)

2. Moederdag Sokken

Happy Socks Moederdag

En deze te leuke sokken van Happy Socks met teksten als ‘World’s Strongest Mom’, doen haar vast en zeker glimlachen. Voor 29,95 euro. 

3. Persoonlijke Zeepjes

Gepersonaliseerd Moederdag Cadeau Zeep

Zo lief en mooi deze zeeppompjes. Je kunt ze zelfs met een gepersonaliseerde doos geven voor 29,95 euro. Of geef alleen de zeepjes met ‘Best Mom’ voor 19,99 euro

4. Tuinkaarsen

Tuinkaars

Met deze kaarsen zit jouw moeder er gezellig en warmpjes bij in de tuin deze zomer. En bij het aansteken denkt ze natuurlijk iedere keer een beetje aan jou;) Voor 16,50 euro. 

5. Zonnebril met leesdeel

Zonnebril met leesdeel

Ja, ze bestaan! Zonne-leesbrillen! Een zonnebril met leesgedeelte. Je hebt ze van Babsee of Izipizi. Zo kan je moeder ook in de zon een boek lezen (moet ze zich wel goed insmeren natuurlijk). Voor 40,00 euro. Ps. Je moet wel even haar sterkte weten;)

6. Brillenkoord

Brillenkoord Door Coco Bonito

Zo verliest je moeder haar lees- of zonnebril nooit meer. En dat in stijl. Met en mooi brillenkoord. Van bijvoorbeeld Coco Bonito of Studio Violette. Vanaf 24,95 euro. 

7. Delfts Blauw met een twist

Delfts Blauw Moederdag

Is je moeder ook zo gek van servies? En liefst Delfts Blauw? Heinen Delfts Blauw heeft  prachtige services met een moderne twist. En speciaal voor moederdag, super leuke combinaties. Vanaf 24,95 euro

8. DIY Pakket

Keramiek Stippen

Hoe gaaf zijn deze DIY pakketten: de gestippelde keramiek van stipstijl.nl, leren accessoires van monsak.nl, je eigen natuurlijk zeepjes met diysoap.nl! Of dit waanzinnige kunstwerk van Imakin, dat kan je moeder ook! Vanaf 14,50 euro. 

9. Fatboy Lampje

Zet je moeder vol in het warme licht met de (buiten)lampen van Fatboy. Deze zijn bestand tegen ruw Nederlands weer (we hebben ‘m zelf ook – en echt een top ding). Zo is er altijd fijn licht in de tuin. Je shopt de ‘Edison the Petit’, al een vanaf 65 euro

10. Droogbloemen

Ze zijn hip en happening: droogbloemen. En ze blijven ook nog eens lang mooi! Verwen je moeder met een een mooi boeket van Flowers To Stay vanaf ongeveer 29,95 euro

11. Warmtekussen

Warmtekussen

Heeft je moeder het vaak koud? Of wil ze nét wat langer van de tuin genieten? Dan is dit kussentje van Stoov ideaal. Je laadt ‘m op en kan er dan draadloos van genieten. Een warm en leuk moederdag cadeau idee in één. Je shopt een warmtekussen vanaf 79,95 euro. 

12. Moeder-Dochter Dag

Verwen je moeder met een luxe high tea (check deze fantastische lijst). Laat samen je nagels doen bij Lakwerk.  Doe een stadswandeling met heerlijke hapjes en drankjes. Of laat de crea bea in jullie naar boven komen en doe een workshop van stipstijl.nl of monsak.nl

Nog meer moederdag cadeautips

Is je moeder toevallig ook oma? Kijk dan ook eens hier voor 7X te leuke moederdag cadeautips voor oma. 

Of misschien ben je wel specifiek op zoek naar een moederdag cadeau idee voor de mama van jullie kindje, kijk dan ook eens hier

Fijne moederdag!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.