Dé meest exclusieve High Tea’s van Nederland

Van carlinescadeaubundel

Ben je op zoek naar de beste High Tea van Nederland? Een écht chique en exclusieve? Dan ben je hier aan het goede adres. De High Tea’s uit deze lijst zijn niet alleen heerlijk, maar bieden ook nog eens een fantastische beleving. Als je eenmaal zo’n High Tea als deze hebt ervaren, wil je nooit meer anders.

Ps. Een groot deel uit deze lijst bevindt zich in Amsterdam, puur om de reden dat in onze hoofdstad ook de meest exclusieve hotels te vinden zijn.. Mocht je niet uit de buurt komen is het zeker de extra kilometers waard. 

1. Waldorf Astoria Hotel (Amsterdam)

De High Tea van het Waldorf Astoria Hotel heb ik zelf mogen ervaren en man…  wat was het leuk. Zeker wanneer je, zoals ik, niet vaak in chique hotels komt (lees, nooit;)).  

De High Tea zag er niet alleen geweldig uit, alles smaakte ook heerlijk.  Én ik voelde me voor even een prinses door de fantastische service. 

De High Tea kost 60,50 euro per persoon. Dit is inclusief alle heerlijke hapjes en thee.  Wanneer je er als welkomstdrankje ook champagne bij neemt komt hier zo’n 25 euro per persoon bij (maar dit is niet verplicht!). 

Reserveer hier. Op tijd. Want het is gauw vol. 

2. Sofitel Legend The Grand (Amsterdam)

Chique High Tea

Ook in dit mega chique hotel serveren ze een heerlijke High Tea (ofwel Afternoon Tea) van 15.00u tot 17.00u. 

Je kunt The Grand Afternoon Tea boeken vanaf 45 euro per persoon. Hier kun je alle mogelijkheden vinden. 

Is je dierbare fan van Whisky? Dan kun je voor 24 euro per persoon extra gaan voor de Whisky High Tea variant en krijg je er verschillende whiskies bij geserveerd. 

Reserveer hier! Tip: kijk rechtsonderin op de webpagina voor de reserveringstool en zorg dat je de juist timing kiest, dan zie je de opties. 

3. The Duchess (Amsterdam)

Exclusieve High Tea

Wat een plaatje van een High Tea toch? Ook in het hotel The Duchess zullen ze zorgen dat je niets tekort komt. 

Op deze pagina vind je alle ins en outs van hun High Tea. Voor 49,50 euro per persoon kun je al exclusief genieten. 

4. Amstel Hotel (Amsterdam)

Beste High Tea Nederland

De laatste Amsterdamse High Tea uit deze lijst. Maar zeker niet de minste! Een theebezoek aan het Amstel Hotel. Ze noemen hun High Tea zelfs nog nét iets specialer, dan alle anderen uit A’dam.. Dat belooft wat!

‘Met precies de juiste balans tussen zoet en hartig, worden verschillende culinaire hoogtepunten gepresenteerd en samen met de beste theesoorten geserveerd’, aldus het Amstel Hotel.

Je kunt kiezen voor de klassieke Afternoon Tea voor 55 euro per persoon, of ga voor die met een glas prosecco (65 euro per persoon) of een glas champagne (75 euro per persoon). Boek hier!

5. Hotel Des Indes (Den Haag)

Chique High Tea Den Haag

Zelf noemt Hotel des Indes hun High Tea een ‘geweldige culinaire ervaring’.  Hun Chef en Patissier serveren in 2-gangen hun signature met hartige en zoete gerechten.

Je kunt bij Hotel Des Indes dagelijks om 13:00 uur terecht voor de High Tea in de prachtige Lounge.

Op weekdagen betaal je 36,50 euro per persoon en in het weekend 41,50 euro per persoon. Reserveren kan hier

6. WSHS Hotel (Gouda)

De WSHS Afternoon Tea wordt geserveerd in naar eigen zeggen ‘een van de mooiste ruimtes’ van het hotel: de regentenkamer.

WSHS werkt met het thee ritueel van Dammann Freres uit Parijs, gegarandeerd een verrassende ervaring. 

Vanaf 37,50 euro per persoon kun je deze bijzondere en heerlijke ervaring cadeau doen. Boeken kan hier!

Ps. Ook leuk! WSHS biedt daarnaast een zogenaamde ‘High Sea’, waarbij ze elegante gerechtjes en kleine bereidingen van vis-, schaal- en schelpdieren serveren in plaats van zoetigheden. Deze kun je boeken voor 47,50 euro per persoon. 

Dit waren ze! Wanneer je budget het toelaat kun je er natuurlijk ook een overnachting bijboeken.. 😉

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.