7X heerlijke cadeautips voor de Kaasfreak

Van carlinescadeaubundel

You either love it or you hate it: kaas! Is een van jouw dierbare een echte kaasgekkie, dan vind je hier 7 toffe tips om zelf een kaas cadeaupakket samen te stellen of geef een kaas ervaring.

1. Kaasfondue in blik
kaas cadeaupakket

Ja, het bestaat echt. GOEDE kaasfondue. Níet zelfgemaakt. Ín blik. Mijn vriend en ik zijn fan van zowel de Hollandse als de truffelversie. Heerlijk. En nog makkelijk ook. Super leuk voor in een kaas cadeaupakket. Shop ‘m hier

2. Tools van Boska
pakket kaas cadeau

Boska is hét kaasmerk onder de kaasmerken. Wanneer je daar iets koopt, weet je dat je goed zit. Ze hebben zelfs een kaasrasp in de vorm van een schaaf, leek mij heel handig. Zo kan je dierbare altijd en overal even snel wat kaas ’toppen’. Boska verkoopt ook old school kaasfondue sets, planken etc. Check het hier

3. Gegraveerde kaasmessen

Wellicht heeft je dierbare al een aantal kaasmessen op de plank liggen. Maar zijn deze ook gegraveerd met een mooie boodschap? Bij Meesterslijpers kun je kaasmessen eenvoudig (online) laten graveren. Vind de kaasmessen hier

4. Een boek over kaas
kaas cadeaupakket

Wanneer je gek bent op kaas wil je dit ook regelmatig eten. Met een (kook)boek over kaas kan je dan ook niet misgrijpen bij die ene kaasfan. Zo is er ‘de Nederlandse Kaasplank’ of check bijvoorbeeld ‘Het Kaasboek‘. Het maakt je kaas cadeaupakket compleet!

5. Kant en Klaar Kaaspakket
kaas cadeaupakket

Via ‘de Nederlandse Kaasplank‘, een bedrijf wat ontstond tijdens corona om kaasgekkies thuis te laten genieten van de prachtige producten uit eigen land, kun je een heerlijk kant en klaar kaas cadeaupakket bestellen om te geven. 

6. Workshop Kaas Maken

Bij de Kaasserie in Amsterdam kun je zélf kaas maken. De eigenaresse, Paula, heeft zichzelf leren kaas maken en is er uitmuntend in geworden. Ze miste de kaas die ze in Chili vaak at. Je kunt bij haar een workshop volgen, een online masterclass kaas maken of een kit kopen om thuis kaas te maken. 

Bonustip! Een kaasproeverij.

Ga samen met je dierbare kazen proeven. Als je tenminste zelf ook gek bent op kaas;) De Kaasclub, in Amsterdam, geeft regelmatig proeverijen, super leuk. Maar heb je ook wel eens gehoord van het concept ‘de Kaasbar‘? Ik was er onlangs in één in Maastricht en dat was geweldig. De kazen waren super lekker, zo proef je ze niet vaak. Ook in Utrecht en in Amsterdam heb je een kaasbar. En wie weet ook bij jou in de buurt!

Ps. Is je dierbare naast kaas, ook erg gek op wijn? Kijk dan ook eens hier

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.