5X Bijzondere Restaurant Ervaringen

Van carlinescadeaubundel

Naar een luxe restaurant is een feestje en naar een bijzonder restaurant (in de open lucht) al helemaal. Wil je je dierbare een avond stevig in de watten leggen met een van deze bijzondere restaurant ervaringen? Houd dan goed in de gaten hoe én wanneer je kan reserveren. Here we go!

1. Pampus Eiland

bijzondere restaurant ervaring pampus

Een echte belevenis, ‘Zomerlicht‘, ofwel eten op Pampus eiland. Je vaart met een bootje vanaf Amsterdam, vergezeld met een drankje, naar het eiland. Terwijl je geniet van de zon. Is er geen zon en is het wat kouder? Dat is ook geen probleem, dan verblijf je heerlijk binnen op de boot. 

Aangekomen op Pampus eiland krijg je een welkomstdrankje en fijne borrelhapjes. Je kunt even over het eiland wandelen en het fort bewonderen. Hierna staat het diner voor je klaar. Rond een uur of 23.00u word je teruggevaren, met ondergaande zon (hoe romantisch), naar IJburg. Je hebt al zo’n fijne avond voor 75 euro per persoon (exclusief drank). Kijk hier voor meer informatie en tickets. Tip: Houd je van kamperen? Dan kun je er ook een overnachting in een tent bijboeken. 

Ps. Liever zo’n avond in de winter, dat kan ook! Dan eet je binnen in het fort zelf. Check hier ‘Winterlicht‘. 

2. Vuurtoren Eiland

bijzonder restaurant vuurtoreneiland

Een avond op Vuurtoren Eiland heeft een vergelijkbaar concept als Pampus eiland. Met een speciale veerboot vaar je vanaf Amsterdam in 60 minuten naar het eiland. 

Tijdens de reis krijg je hapjes geserveerd. Het diner vindt plaats in een gave kas op het eiland en bestaat uit 6-gangen. Tijdens de reis op de boot kun je genieten van zoetigheden. De prijs? 100 euro per persoon. 

Je kunt kiezen voor een diner of lunch en ook Vuurtoren Eiland heeft een Wintervariant. Wat houd je nog tegen? 

3. De Maaltuin

speciale restaurant ervaring de maaltuin

De Maaltuin is een reizend restaurant op unieke locaties door heel Nederland. Denk aan de Botanische Tuinen in Rotterdam, Paleis Soestdijk, Muiderslot en nog veel meer. 

Je krijgt een vijfgangendiner inclusief drank en kunt de prachtige locatie uitvoerig bewonderen.  Er is ook altijd live muziek!

Een ticket is 84,95 euro per persoon. Check de Maaltuin edities hier.  

4. Sterk Water

Sterk Water is het ‘brusje’ van De Maaltuin. Ook een reizend restaurant, maar dan langs de Hollandse Waterlinies. Denk aan Fort bij Abcoude, Fort Giesen en Slot Zuylen. 

Ook hier betaal je voor een ticket 84,95 euro per persoon en krijg je een volledig verzorgd 5 gangen-diner inclusief drankarrangement, rondleiding op de bijzondere locatie en live muziek. Check hier tickets voor Sterk Water. 

5. Fruits de Mer

Is je dierbare gek van zeevruchten? Dan is deze bijzondere restaurant ervaring speciaal aan hem (of haar) besteed. Fruits de Mer Pop-Up!

Zoals het restaurant zelf zegt: oesters slurpen, langoustines peuzelen en verse baguette besmeren terwijl je tussen de wijnranken zit te nippen van een heerlijk glas wijn. In de buitenlucht, met de zonnestralen tussen de wijnranken. Wat wil een mens nog meer? 

Voor 85 euro per persoon kun je van dit heerlijke pop-up restaurant genieten, inclusief drank en een rondleiding over de wijngaard. 

Dit waren ze! Wat is jouw meest bijzondere en fijne restaurant ervaring? Laat het hieronder gerust weten!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.