Moederdag cadeau tips vriendin

Moederdag cadeau tips voor je vriendin (of vrouw)

Van carlinescadeaubundel

Wil je je vriendin dit jaar op moederdag extra verrassen met een lief cadeautje? Met onderstaande cadeautips heb je zeker weten een blije vriendin en mama op moederdag!

Oja, en vergeet naast een leuk cadeautje ook niet om wat vers geperste jus d’orange en een croissantje op bed te toveren;) 

1. Happy Socks

Happy Socks Moederdag Vriendin

Vorig jaar kreeg ik als kersverse moeder deze sokken voor moederdag. En ik was er helemaal blij mee. Wie wordt er nu niet vrolijk van de titel: ‘World’s Strongest Mom?’ Voor 29,95 euro heb je een blije mama.

2. Mini Me Set - Atelier Pomme

Mini Me Set

WAUW. DEZE SET WIL IEDERE MAMA. Voor haar een super mooi t-shirt (of trui) met MOM erop en voor haar kindje natuurlijk een met zijn/haar naam. Ze zijn echt fantastisch. Je shopt de set hier. Vanaf 50 euro voor 2 stuks! Ps. De kindermaatjes zijn vanaf 3 maanden tot en met 8 jaar.

3. Mini Me Set – Kids Deco

Mini Me Set

Dit is ook een heel schattig setje voor een lieve mama. Voor haar een t-shirt met: ‘He got it frome me..’ (of she natuurlijk! – je kan kiezen) en voor haar kindje een t-shirt met: ‘I got it from my mama’ De hele set heb je al voor 33,90 euro. 

4. Mommy T-Shirt

T-Shirt Moederdag Vriendin

Oo, en deze vind ik ook super schattig. T-shirt van Your Wishes voor de kleine met de tekst: ‘I got it from my mommy’ Sowieso dat de mama in kwestie hier een glimlach van krijgt! Het t-shirt kost 19,95 euro en gaat van maat 50 tot 122. 

5. Proud Mom Armband

Proud Mom Armband

Dit is ook zo leuk. Een armbandje voor de mama met in gouden bedeltjes haar kindjes eraan. Je kunt aan het figuurtje zien of het om een jongetje of meisje gaat. Of meervoud natuurlijk. Je kan zelfs in ieder bedeltje de letter van jullie kindje laten graveren. Je shopt zo’n mooi armbandje hier, voor 44,95 euro. 

6. 'Verwen' Middagje

Verwen Middag

Moeder zijn is een druk bestaan. En daarom weet ik zeker dat iedere moeder het volgende kan waarderen: een verwen middagje. Een cadeaubon (én papa die even op de kindjes past) om de nagels te laten doen of te genieten van een massage.  Even bijkomen! Mama wordt er blij van. 

7. Sleutelhanger met gegraveerde tekening

Kan jullie kindje inmiddels al de mooiste tekeningen produceren? Hoe leuk is het dan om een van deze tekeningen te vereeuwigen op een gegraveerde sleutelhanger? Vanaf 26,90 euro heb je al zo’n gave sleutelhanger in the pocket. Super bijzonder en handig!

Gegraveerde sleutelhanger Moederdag

Ben je juist op zoek naar moederdagcadeautjes voor je eigen moeder? Dan vind je hier 12X originele moederdag cadeautips voor jouw mama. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.