3X een mooie nieuwe bril

3X Een Mooie Nieuwe Bril

Van carlinescadeaubundel

Jaa, dat heerlijke gevoel van een nieuwe bril (op sterkte)! En even als brillenmensen onder elkaar: dat is zelfs nog beter dan nieuwe schoenen.

Geef een bril

Een super leuk cadeau voor je vriend, vriendin, partner, dochter of zoon. En anno 2020 hoeft een mooie bril echt niet meer 500 Euro te kosten. En dat is maar goed ook, want hoe oneerlijk als je slecht kan zien en hier nog een hoge prijs voor betaalt ook.

Een mooie nieuwe bril heb je al vanaf ongeveer 30 Euro. Je kunt zo’n gave bril scoren bij bijvoorbeeld Charlie Temple, Polette of Ace & Tate

Mijn ervaring

Zelf heb ik brillen van Polette en Ace & Tate. En hoewel Polette een stuk goedkoper is, merk je daar niets van.

Nieuwe Bril Polette Pink
Polette
Bril Ace en Tate Chocolate Havana Fade
Ace & Tate

De linkerbril van Polette kostte in totaal (inclusief glazen op sterkte) 39,98 Euro. Deze is nog steeds verkrijgbaar. Zoek op het model: Joel! De rechterbril is van Ace & Tate en heb ik gekocht voor 98 Euro in 2015, en bestaat ook nog steeds. Een echte klassieker dus;) Je kunt ‘m vinden onder de naam: Saul!

Voor welk bedrijf moet ik kiezen?

Moet je nu kiezen voor Charlie Temple, Ace & Tate of Polette? Wat zijn de verschillen? 

 • Ace & Tate: 
  • Brillen zijn wat duurder (vanaf 95 Euro, inclusief sterkte). 
  • Hebben winkels (17 in Nederland) en je kunt hier je sterkte laten opmeten. 
  • Je kunt in hun winkels de brillen passen of pas de brillen thuis (dan worden ze opgestuurd). 
 • Polette:
  • Een bril op sterkte heb je hier een stuk goedkoper, vanaf ongeveer 30 Euro
  • Hebben winkels (2 in Nederland) en je kunt hier je sterkte laten opmeten. 
  • Je kunt in hun winkels de brillen passen of pas de brillen thuis (dan worden ze opgestuurd). 
 • Charlie Temple:
  • Een bril op sterkte heb je hier vanaf ongeveer 30 Euro
  • Hebben geen winkels. Je moet je sterkte weten of bij een opticien laten opmeten (kost ongeveer 30 a 40 euro).
  • Je kunt brillen thuis passen (ze worden opgestuurd). 

Bij Polette en Ace & Tate kun je in de winkel de brillen passen en je sterkte laten opmeten. Ace & Tate, heeft hiervoor meer winkels beschikbaar dan Polette. 

Bij Charlie Temple kun je de brillen niet in de winkel passen en moet je zelf je sterkte weten of door een opticien laten opmeten. 

Ace & Tate

Polette

Charlie Temple

Hoe geef je dat, zo'n nieuwe bril?

Voor een bril van Charlie Temple en Ace & Tate kun je een cadeaubon geven.  Bij Charlie Temple krijg je de cadeaubon fysiek – je krijgt een leuke kaart. En bij Ace & Tate digitaal, die heb je dus gelijk. 

Polette beschikt helaas (nog) niet over een cadeau-bon optie. Deze bril kun je geven en dan ga je bijvoorbeeld gezellig mee met uitzoeken en rekent ‘m af;) 

Zet het cadeau of de bon in een leuke kaart- en you’re all set.

Ook leuk: mijn eerste verjaardagscadeau van mijn vriend was een bril op sterkte. En zo lief: toen kreeg ik het cadeau in de vorm van een knuffeltje met een speelgoed-hartjes-bril op, ook een aanrader dus;)

Kan ook: geef een zonnebril, computerbril of skibril

Je kunt naast een gewone bril ook een zonnebril, computerbril en zelfs skibril op sterkte geven.

 • Bij Charlie Temple, Polette en Ace & Tate kun je een zonnebril op sterkte bestellen. Het enige wat je moet doen is aangeven welke zonnebril-glazen je in het montuur wilt!
 • Je kunt ook bij allemaal een ‘computerbril‘ bestellen. Deze bril weert het zogenaamde blauwe licht van onze beeldschermen (pc en telefoon) en zou ervoor zorgen dat je lekkerder slaapt en minder vermoeide ogen hebt. Dit is niet wetenschappelijk aangetoond, maar veel mensen zweren erbij. 
 • En ook erg tof: Polette verkoopt sinds kort skibrillen op sterkte. Staat op mijn verlanglijst! Dan kan ik eindelijk optimaal van de piste genieten. En geen gehannes met brillen meer in de sneeuw.
Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.