SPECIALE CADEAUS VOOR DE WINTER(SPORT) LIEFHEBBER

Van carlinescadeaubundel

Er zijn mensen die zweren bij de winter: dikke truien, ingepakt de deur uit en gure kou. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze krijgen het zelfs benauwd van alleen al denken aan de zomer..

Heb jij zo’n dierbare? Of misschien kruip je zelf liever weg met een warme kop chocolademelk? Dan wil je dit lijstje met 9 toffe wintersport cadeau’s niet missen. 

+ Bonus: 4 Wintersport Cadeau Tips!

Winterfood Pakket

Wat zijn typische winterse lekkernijen? Precies: warme chocolade melk, gluhwein, ewrtensoep en boerenkool stamppot. En voor de echte wintersport liefhebbers kunnen hierbij ook schnapps en kaiserschmarren niet ontbreken. Wil je jouw dierbare trakteren op een winterfood pakket, dan kun je het natuurlijk zo gek (en duur) maken als je zelf wilt. Hieronder vind je wat inspiratie:

  • Warme chocolademelk van zo’n heerlijke chocolade lepel. CHCO heeft te leuke (en lekkere) sets! (vanaf 3,25 euro)
  • Erwtensoep met de beste worst (ja, Brandt en Levie) en op recept van Joris Bijdendijk – wat wil je nog meer! Voor 5,75 euro. 
  • Een prima glühwein koop je bij de AH. Of laat je dierbare er zelf een maken, bijvoorbeeld deze (vanaf 9,95 euro). Er is zelfs een glühwein cake variant..

Voor de wintersport liefhebber:

  • Kan een goede kaasfondue (deze uit blik = fantastisch!) niet ontbreken. Heb ‘m zelf al een paar keer gegeten (vanaf 10,95 euro). Wil je er ook een mooie kaasfondue-set bij geven? Die van Boka zijn erg mooi (vanaf 20,00 euro). 
  • Een paar goede flugelshots zijn ook nooit weg.
  • En deze DIY kaiserschmarrren
Winterfood Pakket Hollandse Kaas Chocomelk Gluhwein en Snert

Mutsen, Handschoenen of Oorwarmers

Barts is een prachtig merk voor mutsen, sjaals, handschoenen en winterse sokken en tassen. Het merk is van Nederlandse bodem, haar roots liggen in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor chique en toffe winterse accessoires, zoals deze handschoenen (a 49,99 euro) of juist essentieel ski-wear! Check bijvoorbeeld deze ski-handschoenen met touch-screen functie (a 59,99 euro). Hét ultieme wintersport cadeau.

Schaatsen

Degelijke schaatsmerken zijn Viking en Zandstra. Om er zeker van te zijn dat je dierbare echt iets aan de schaatsen gaat hebben, is het handig als ze goed passen. Geef bijvoorbeeld een zelfgemaakte cadeaubon met een mooie afbeelding van een van deze schaatsen. En ga ze dan samen uitzoeken. Ga ervan uit dat je zo ongeveer 100 – 130 euro kwijt bent aan een goed paar. 

Viking

Zandstra

Schaats-uitje

Boek een privé schaatsles. Hoe cool is dat.  Of ga gewoon vrij schaatsen op een van de toffe schaatsbanen die Nederland rijk is. Denk aan Thialf (in Heerenveen), De Jaap Eden Baan (te Amsterdam), Leisure World (te Dronten), de Ireen Wust Ijsbaan (in Tilburg) of de Vechtse Banen (in Utrecht). We hebben er nog veel meer. Google vindt er vast ook een bij jou in de buurt! 

Oja, en om je een idee te geven, een privéles bij de Jaap Eden baan is 82 euro per uur.  

Winter Efteling

Als je ergens een warm, maar dan ook echt warm winter gevoel van krijgt..Dan is het de Winter Efteling. Zelfs als er geen sneeuwvlok in Nederland te bekennen is, krijgt de Efteling het voor elkaar je de ultieme winter feeling mee te geven. Een ticket voor de Efteling is inmiddels 38 euro. Houd acties in de gaten.. zoals die van de Albert Heijn om een net wat goedkoper ticket te scoren. Online bestellen levert altijd een paar euro korting op. Check de kaartjes hier. 

Winterberg

Je hoeft zeker geen winterSPORT liefhebber te zijn om van Winterberg te houden. Fan zijn van de winter an sich is genoeg. Je kunt in Winterberg heerlijk in fijne huisjes verblijven, genieten van spa’s en wandelen tot je een ons weegt. Vaak ligt er ook sneeuw en krijg je dat echte winterse gevoel. Ik kwam er voor het eerst met een schooluitje in mijn tienerjaren en vond het geweldig. Check hier de mogelijkheden.

Wintersport Cadeau - Bonus Tips

Is je dierbare in de winter niet weg te slaan van de piste? Dan zijn deze 4 cadeau’s ook een schot in de roos. 👇

Ski Boot Butler

Dit is zo cool. Als echte wintersportfan weet je hoe lastig het soms kan zijn om je ski’s strak vast te maken en los te krijgen. Zeker met koude handen of zelfs met handschoenen. Daar is nu iets op gevonden, de Ski Boot Butler. Met deze tool maak je je ski’s makkelijk vast en los. Je hebt ‘m hier al voor 9,95 Euro. 

Ski Pully van Protest

Dit is mijn favoriete wintersport kledingmerk. Ik heb nu een skipak van Protest, super kwaliteit. En hiervoor had ik een skibroek van Protest. Die is 10 jaar! oud en nog steeds mooi en goed. De broek heeft veel après-ski feestjes en valpartijen overleefd. 

Wat ik ook zo leuk vind: Protest heeft zowel subtiele ski outfits als hippe bijzondere kleding.

Hier vind je  bijvoorbeeld super leuke ski pully’s voor dames. En hier voor de heren. Vanaf +/- 29,99 euro. Ski Pully’s kun je nooit genoeg hebben en wie wil er nu niet shinen op de latten?  Tip: In januari is er volop uitverkoop, dus sla dan je slag.

Van Wijck (Ski Dorp Kaart)

Heeft jouw dierbare een wintersport dorp waar hij/zij gek op is. Ieder jaar naar terug gaat en geen genoeg van kan krijgen.

Van Wijck heeft een aantal kaart van wintersport dorpen uit Oostenrijk. Zoals St Anton, Saalbach-Hinterglemm, Serfaus en Ischgl. Of laat hier een kaart op maat maken. Vanaf 9,90 euro (zonder lijst). 

Gegraveerde veldfles

Warme chocolademelk met rum is een van mijn favoriete wintersport drankjes. Helaas zit er soms veel te veel rum in en soms te weinig! Hoe dit op te lossen? Natuurlijk door altijd een voorraadje rum bij je te hebben.

En dat kan perfect in een van deze gave gegraveerde veldflesjes van Radbag.  Verras je dierbare met een speciale en persoonlijke tekst. Vanaf 24,95 euro. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.