Alles voor de Interieur Junkie

Van carlinescadeaubundel

Is een van jouw dierbare een echte interieur junkie? Altijd bezig met de boel verplaatsen, verven en ‘hoekjes maken’? Dan zijn deze 18 cadeautips een schot in de roos!

1. Een Hip Zeeppompje

Jaa want het oog, en zeker het interieuroog, wil ook -on trend- zijn tijdens het (handen) wassen.  Daar heeft The Gift Label iets op bedacht. Deze prachtige zeeppompjes. Je scoort er al een voor 9,99 euro

En ze zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook nog eens gemaakt van gerecycled plastic. En vegan én zonder sulfaat en kleurstoffen. 

Leuk detail: er staan heel inspirerende en lieve teksten op – dus extra leuk om te geven!

Ps. Wil je voor net dat beetje extra gaan, dan hebben ze ook exemplaren die je kan personaliseren, vanaf 15,95 euro

interieur cadeau

2. Twisted Kaarsen

Ze zijn helemaal hip en happening: twisted kaarsen. En Hay heeft heel mooie! Je vindt zo’n mooie set hier voor 25 euro. Maar ben je op zoek naar een lichter prijsje? Bij Sostrene Grene kun je ze hier al kopen voor 3,98 euro per stuk.  

Iets om ze in te doen

Heeft de ontvanger nog geen kandelaren om ze in te doen? Met deze prachtige glazen set van 6 kandelaren van Sissy Boy voor 12,90 euro  steel je de show. Of scoor hier een paar mooie van Sostrene Grene voor 2,22 euro per stuk. 

Sissy Boy glazen kandelaren

Kaars kandelaar van Sostrene Grene

3. Hét Humble (Draadloze) Lampje

Je moet even wat dieper in de buidel tasten voor dit interieur cadeau, maar je maakt je vriendin (of vriend) hier heel erg blij mee. En ook fijn: dit super hippe lampje van Humble is draadloos en gaat lang mee.. Zo kan jouw interieur liefhebber extra sfeer in huis toevoegen waar hij of zij maar wil. Vanaf 129 Euro. 

4. Trendy Posters

Abstracte posters zijn hot! Combineer ze in een mooi hoekje -hoekjes zijn erg hip bij interieur fashionista’s- en you’re done!

Desenio en Junique verkopen super mooie posters. Voor 15 euro heb je al een exemplaar. Desenio heeft zelfs poster waar je een persoonlijk tintje aan kan geven (die zijn wel wat duurder). 

Vind je het moeilijk om in te schatten waar je dierbare voor valt, geef een cadeaubon!

5. De-altijd-goed-interieur cadeaubon

Interieur is natuurlijk een heel smaakgevoelig begrip. En weet je niet precies de woonstijl van je dierbare.. Is het nu scandinavisch, hotel chique of bohemian? Dan is een interieur cadeaubon dé uitkomst. 

En waar vind je die? Komen ze: Loods5, Femkeido, Fonq, en  VT Wonen !

6. VT Wonen Abonnement

Even wegdromen bij prachtige en uiteenlopende interieuren, inspirerende kleurcombinaties en toffe DIY. Dat wil toch iedere interieurliefhebber! 

Geef het normale VT Wonen abonnement cadeau, alleen de specials – of allebei! Je kunt ook de ‘VT Wonen’-Woonbox cadeau doen, met een styleguide, muurposters en meer extra’s.

Je kun op de website van VT Wonen zelf terecht om een jaarabonnement te geven, maar via proefabonnementen.nl kun je ook 3 nummers cadeau doen a 18,50 euro. De speciale woonbox vind je hier, voor 14,95 euro. 

Ps. Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor de online interieur cursus van VT wonen. 

7. HK Living

Echt alles is mooi van HK Living. Van hun koffiekoppen, tot kussens, tot meubels. Een werelds interieurmerk dat gevestigd is in het hartje van Nederland en opgericht door een creatieve geest én een wiskundig brein. Een paar van mijn favorieten om cadeau te geven, maar er zijn er zoveel! (Klik op de afbeeldingen voor de linkjes naar de producten). 

Deze fantastische espresso mokken voor 19,95 euro per 4 stuks
Dit sprankelende wijnglas. 17,90 euro voor 2 stuks.
Echt in love met deze vaas. 59,95 euro.

8. Gave glazen

Glazen die net die final touch geven en fonkelen in het interieur van je dierbare. 

&Klevering (een cool interieur merk) heeft vaak erg mooie glazen en ook Salt & Pepper gaan voor net dat beetje extra. 

&Klevering glazen - 32,50 euro

Salt & Pepper glazen - 20,45 euro

9. Pampasgras of Plant

Een echte interieur fan kan natuurlijk niet zonder een boel groene vrienden. En van die hippe ‘fluffy’ takken, ook wel pampasgras genoemd;)

Bij Plantstome of de Green Bubble kun je dit allemaal heel makkelijk bestellen. Let op: kies voor een plant met het label -niet giftig-  wanneer je deze aan een dierbare met viervoeters of kleintjes wilt geven.

Weet je niet welke plant je moet kiezen? Maar weet je wel zeker dat je dierbare behoeften heeft aan extra groen? Koop dan een mooie cadeaubon, deze wordt leuk verzonden, met een groen tintje!

Ficus Rubberplant - 20,95 euro

Meloenplant - 29,95 euro

Pampasgras - 29,95 euro

10. Super goede verf

Voor een echte interieur-gek is steeds een ander kleurtje hartstikke normaal. Waar sommige mensen er niet aan moet denken om überhaupt een wandje te schilderen, kunnen interieurliefhebbers hier geen genoeg van krijgen.

Een cadeaubon voor echt goede verf wordt dan ook zeer dankbaar in ontvangst genomen door jouw interieurlover. En waar vind je die? Bij Vestingh – de winkel voor kwalitatieve en hippe verf.  Wanneer je een cadeaubon koopt krijg je er een proefpotje verf en leuke kwast bij! Je hebt al een cadeaubon vanaf 25 euro

11. Een koffietafelboek (of eigen album!)

Toen ik voor het eerst hoorde van het fenomeen ‘koffietafelboek’, vond ik het echt heel gek. Wie koopt er alleen een boek met ‘plaatjes’? Nu, een paar jaar later, wil ik er zelf ook wel een! Zo’n chique stapel boeken met prachtige afbeeldingen, die iets voor je betekenen. Mendo.nl is de place to be voor koffietafelboeken, je kunt zelfs zoeken op kleur! Bij Loods 5 of de Bijenkorf vind je ook een boel mooie. 

Een eerbetoon aan A'dam - 29,50 euro

Alle schilderijen van Theo - 55,59 euro

Ook gaaf: een koffie tafel album

Je verwacht het niet maar dit is écht een fotoalbum. In een koffietafelboek-jasje. Hoe chique. Te leuk om te geven aan je dierbare. Doe er natuurlijk alvast wat mooie plaatjes in. Een glimlach gegarandeerd. Je scoort een mooie bij BGA of de Print Works Market voor 39 a 40 euro. 

https://www.printworksmarket.com/shop/photo-albums/

Koffietafel Fotoalbum - 40 euro

12. Een Wout boom(pje)

Nog meer groen. Van Wout. Een echte boom in je huis! En ja, een grote Wout is echt wel prijzig, wie weet kun je dit met een groep mensen samen geven. Maar indien niet mogelijk, zijn er ook kleine Woutjes! En die beginnen al bij 35 euro.  Je shopt Wout hier

Een Woutje S - 35 euro

Echte Wout XXL - 499 euro

13. Droogbloemen

Bloemen die heeeel lang mooi blijven. En een prachtige sfeer geven. Dat zijn droogbloemen. Je kunt ze bijvoorbeeld bestellen bij Lovíy. Houd hier rekening met een levertijd van 1-4 werkdagen. Flowers To Stay verkoopt ook heel mooie boeketten! Hier is de levertijd 1-3 werkdagen.

Weet je niet precies wat voor kleur of soort bloemen je dierbare mooi gaat vinden – geef dan een cadeaubon! Deze worden mooi verpakt met alvast een paar droogbloemen erbij om het extra feestelijk te maken. 

(Klik op de afbeeldingen om naar de link te gaan van het specifieke boeket op de foto.)

Foto - Lovíy

Foto - Lovíy

Foto - Lovíy

14. Kunstboeket

Nooit meer hangende bloemen. En altijd een frisse kleur. Dat kan niet alleen met droogbloemen, ook met een mooi kunstboeket. En ja, die lijken net echt. Ze zijn wel wat duurder dan een echt boeket of droogbloemen, maar dan heb je ook wat! Forever and Ever. Bestel ze bijvoorbeeld bij de Meestervervalsers

Kunstboeket Maria - 85 euro

Kunstboeket Frida - 109 euro

15. Online Interieur Cursus

VT Wonen heeft een heel gave online interieur cursus. Voor 99 euro leer je hoe je een moodboard maakt en hoe je daar een kleur- en materiaalplan uit afleidt. 

Je krijgt persoonlijk contact met een van de vtwonen-stylisten voor interieuradvies én een plek om te sparren met medecursisten (die net zoveel liefde voor interieur hebben als je dierbare). 

De cursus staat is een een jaar geldig. Top als cadeau dus! Houd het hier op hun website en op hun Instagram in de gaten. 

*Update (12 mei 2021): naast de uitgebreide interieurcursus voor 99 euro, is er nu ook een speciale ‘geef kleur aan je huis’ cursus voor 59,95 euro. 

Ps. Ook de populaire influencer de Huismuts heeft een toffe Instagram Interieurcursus die regelmatig beschikbaar komt. 

16. Elegant bestek

Als interierliefhebber wil je natuurlijk ook interieur-verantwoord je maaltijd nuttigen. En dat kan nu met dit prachtige bestek. En het wordt nog beter: dit kan zelfs in de vaatwasser en blijf nog steeds super mooi. Kopen dus! Voor 119,95 euro heb je al zo’n prachtige set

Goud-zwart bestek - 124,95 euro

Goud bestek - 119,95 euro

17. Interieuradvies van de HomeStyleClub

Dit vind ik dus echt een geweldige cadeautip voor een interieur liefhebber: concreet interieur advies! En van niemand minder dan een stijlicoon van de Home Style Club, een top interieur stylist. Wie op Instagram haar hart vol heeft van Insta-Interieur-Influencers zal deze stijliconen zeker kennen.  

Voor 149 euro kun je een een concreet interieurplan van een ruimte in huis kopen van een van de stijliconen naar keuze. Je krijgt er onder andere kleuradvies, een shoppinglist en moodboard voor! Te leuk toch! Shop het cadeau hier.  Je kunt ook een cadeaubon geven, zo kan jouw interieurfan een stijlicoon en ruimte naar keuze kiezen (en jij een bedrag naar keuze;)) .

18. Zelf samengestelde tafellamp

Lampenkappen zijn het helemaal. En hoe gaaf wanneer je als interieurfan je eigen lampstandaard en kap kan samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld bij Studio Limonada. Je kunt bij haar langs en ze helpt je aan jouw droomlamp. Gemiddeld ben je voor een set ongeveer 200 euro kwijt, maar daar krijg je dan ook echt een authentieke combinatie voor. Staat hoooog op mijn wishlist! Bestel hier je cadeaubon. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.