5X de leukste adressen om een huis portret te laten maken

Van carlinescadeaubundel

Gaat je dierbare verhuizen? Dan is dít het ideale cadeau: een huisportret ofwel een tekening van zijn of haar (nieuwe) huis.

Je vindt in deze verzameling huisportretten vijf mogelijkheden om een tekening van je huis te laten maken. Én een gave bonus-tip die ik onlangs tegenkwam!

1 - Huisportret via Fiverr
Huis portret tekening via Fiverr

Fiverr is een platform waar creatievelingen hun talenten aanbieden. Zo ook voor huis tekeningen. Met de dame ‘gouache7‘ heb ik goede ervaring (huis tekening vanaf 40,00 euro). Wil je niet te veel op de achtergrond? Zoom de tekening in. Je krijgt de tekening digitaal, zo kun je er alles mee doen wat je wilt.  Laat de tekening bijvoorbeeld hier afdrukken op een tegeltje en je bent ready to go!

2 & 3 - Huis tekening via Huysz of Artli

Je kunt er ook voor kiezen om een basic tekening te laten maken met mooie grove lijnen van het huis en omgeving. Hiervoor kun je terecht bij Huysz of Artli. Je ontvangt de tekening als poster en kunt ‘m gelijk laten inlijsten. Je bent in één keer klaar. 

Huisportret via Artli

(Vanaf 60,00 Euro)

huis portret artli

Huisportret via Huysz

(Vanaf 60,00 Euro)

huis tekening huysz
4 - Huisportret op een bordje
huis tekening bord

Linje tekent juist weer huisportretten op een mooi bord. Ook heel bijzonder. De prijs geeft ze op haar website niet weer, dus die kan ik niet geven.. Ze tekent ook geboortekaartjes op een bord, toch te leuk!

5 - Speels Huisportret
huis portret speels

En tot slot. Ben je op zoek naar een speelse huis tekening? Dan kun je goed terecht bij Letter Leo. Je kunt er zelfs voor kiezen om een huisportret in kleur te laten maken. Vanaf 127,50 euro ontvang je een digitaal bestand. Je kunt er ook een lijst bij bestellen als je wilt. 

6 - Bonus Tip - 3D Print!

Update 14 januari 2023 – Zo gaaf! Deze extra huis portret tip mag niet ontbreken. Een 3D Print van je huis, ook via Artli! Je levert eenvoudig een foto aan van het huis (of een afbeelding via Google Street View) en Artli maakt er een prachtig kunstwerk van. Check hier hun website voor meer informatie. En de prijs? Vanaf zo’n 225 euro (inclusief lijst). 

Welke huis tekening heeft je voorkeur? Of heb je goede ervaringen met nog een andere mogelijkheid, laat het gerust hieronder weten!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.