13X origineel kraamcadeau met naam

Van carlinescadeaubundel

Als kersverse ouder ben je natuurlijk super trots op je pasgeboren kindje. En niet alleen op je kindje, ook op zijn/haar naam. Hoe leuk is het dan om een (mooi!) kraamcadeau met naam van je nieuwe en meeste dierbare ‘bezit’ te krijgen. 

Hier vind je 13 keer gepersonaliseerde kraamcadeaus met naam. 

Let op: houd met alle cadeau’s rekening met een relatief lange levertijd. Bestel dus meteen jouw kraamcadeau zodra het kindje is geboren 😉 !

1. Speendoekje met naam

Oo, deze is zo schattig. Een speendoekje met naam. En een speendoekje is een top kraamcadeau, want: heeel handig. Zo kan je kleintje zijn speen terugvinden in bed, en dit scheelt een paar keer eruit per nacht;) Wel vanaf ongeveer 1 jaar, maar dan heeft je dierbare ‘m maar vast.  Voor 17,40 euro van Atelier Pomme. Sowieso echt een mooi baby merk. Je kunt er hier nog meer laten personaliseren. 

2. Lampje van geboortekaartje
kraamcadeau met naam - lamp geboortekaartje

Het perfecte kraamcadeau met naam. Een lampje gemaakt naar het ontwerp van het geboortekaartje van de pasgeboren boef. Het lampje op de afbeelding is van Studio Noest a ongeveer 44,95 euro. (Helaas is deze studio nu tijdelijk dicht, maar ze gaat binnenkort weer open.) Een alternatief is Atteljee BTLC of Lampiece – maar bij die laatste weet ik niet zeker of ze ook geboortekaartjes doen.

3. Babylaken met naam
dekentje met naam

Hoe schattig als je pasgeboren kleintje onder een dekentje ligt met zijn/haar naam erop. Met de dekentjes van Babybirdstore kan het! Ze zijn echt prachtig. Je scoort er hier eentje voor 34,95 euro. Verder is de website van Babybirdstore sowieso het bekijken waard, ze hebben mega leuke dingen.

4. Baby badlaken met naam
badcape met naam

Een badhanddoek waarbij zowel je kindje als jijzelf niet nat wordt en de kleine schattig zijn naam op z’n hoofdje heeft staan. Het kan met de prachtige badhanddoeken van Bobbé. Je vindt ze hier voor 47,95 euro (inclusief gravering). Ze hebben trouwens ook super leuke badjasjes voor kindjes (met naam). Die vind je hier

5. Houten naamblokken
blokken met naam

Uncoverlab grafeert de leukste cadeau’s, waaronder ook geboorte cadeautjes. Zoals deze mooie naamblokken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende lettertype letters. Je scoort ze hier vanaf 4,95 euro per letterblok. Ook mooi meegenomen: de levertijd is relatief snel! Verzending binnen 48 uur na order.  

6. Houten naampuzzel
puzzel met naam

Zo’n leuk kraamcadeau met naam van Uncoverlab: een puzzel. Hier zit wel een uitdaging bij: de naam van de pasgeboren dierbare moet minimaal uit 5 letters bestaan en maximaal uit 7. Is dit het geval? Dan zit je helemaal goed en is dit zeker een super leuk geboorte cadeau. Je shopt ‘m hier, voor 25,75 euro

7. Houten doos met geboortekaartje
doosje met naam

Dit is toch ook de ultieme verrassing om te geven. Een mooie houten doos met een uitvergroting van het geboortekaartje erop. Vanaf 37,50 euro heb je al zo’n prachtige geboortedoos via Studio Jitske. Super leuk om bijvoorbeeld alle felicitatiekaartjes in te doen. Ook via Studio Noest (nu tijdelijk met pauze) of Lieve Labels (een kartonnen doos, iets goedkoper) kun je zo’n mooie doos laten ontwerpen. 

8. Lampje met naam
lampje met naam

Het Houtlokael maakt prachtige kinderlampjes met naam. Kies een thema waarin je het lampje ontworpen wilt hebben (denk aan jungle, ruimte, trein, dino’s en meer), kies de gewenste achtergrondkleur en natuurlijk de naam van de baby! Je ontvangt dan een prachtig gepersonaliseerd lampje, al vanaf 54,95 euro. Check het hier

9. Slinger met naam
kraamcadeau met naam - slinger met naam

Sommige kraamcadeau’s met naam dienen zich bij uitstek voor babies met korte namen. Zoals deze prachtige naamslingers van Kiddy Colors. Je kunt werkelijk alles op maat kiezen: de figuurtjes, kleuren en natuurlijk de letters. Je kunt de slinger bestellen vanaf 14,95 euro. Maar let op: per letter en figuur komt er een bedrag van 5,15 euro bij. Voor een naam als ‘Daan’ kom je dan op een bedrag van ongeveer 49,45 euro uit. Voor een lange naam loopt dit cadeau dus aardig op in de papieren;) 

10. Lichtslinger met naam
lichtslinger met naam

Ook voor dit cadeau betaal je extra per letter. Maar dan heb je ook een prachtige lichtslinger met naam. Een super sfeervolle toevoeging aan de kinderkamer! Voor bijvoorbeeld de naam ‘Tess’ betaal je 34,00 euro. Je kunt zelf het lettertype van de lichtslinger bepalen en de grootte van de letters. Check de slinger hier. Ps. Zelf heb ik de lichtslinger besteld in grotere letters, hiervoor selecteer je bijvoorbeeld 1 letter extra. Een aanrader! 

11. Poster met naam en sterrenstand

Een poster met de sterrenstand op het exacte moment van de geboorte. Hoe gaaf. Deze heb ik zelf ook gekregen voor Fedde.

Via Mr Starsky heb je het zo geregeld.  Kies welk thema van de poster je wilt, vul de naam, geboorteplaats en het (exacte) geboortetijdstip in en je bent ready to go! Vanaf 42 euro heb je al een mooie poster (exclusief lijst). Liever wat anders? Je kunt ook een boek bestellen met de sterrenstand en een verhaaltje met de naam van de pasgeborene (voor 26,95 euro). 

12. Kleding met naam
Letterz en Zo
Atelier Pomme

Bij Letterz en Zo kun je super leuke newborn en kinderkleding met naam laten maken. Zoals dit mooie boxpakje, deze te schattige newborn mutsjes of een stoere sweater (die kun je zelfs tot en met maat 152 bestellen, voor als je bezoek wat aan de late kant is;)). Een newborn mutsje heb je al voor 11,95 euro en een sweater voor 18,50 euro. Check de newborn mogelijkheden hier en de rest van de kleding hier

Je kunt ook bij Atelier Pomme je slag slaan. Een merk welke ook gepersonaliseerde sweaters en dergelijk verkoopt. Wel een stuk duurder dan Letterz en Zo, maar dan wordt de naam er ook handmatig op geborduurd. En dat is ook wat waard! Bijvoorbeeld een sweater vanaf 47,40 Euro

13. Wolkenlampje met naam
wolkenlampje met naam

Deze kan ook echt niet ontbreken aan dit lijstje. Last minute nog toegevoegd! Ik kwam dit lampje op Instagram tegen. Een prachtig kraamcadeau met naam. Gemaakt door CRE8. Staat toch fantastisch in de babykamer? Je shopt ‘m hier voor 50 euro. 

BONUS-TIP: Kleerhanger met naam

Update 11 november 2022: Deze heb ik laatst nog gekocht voor een vriendin en is ook super leuk, een schattige kledinghanger met naam. En altijd handig! Wilde ik toch ook nog even aan de lijst toevoegen. Je shopt ‘m hier voor 15,99 Euro. 

Ps. Zat er hier niets voor je bij? Bekijk dan ook eens deze kraamcadeau tips: 14 originele kraamcadeau’s die je echt wilt geven. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.