Newborn Foto

DE 14 ORIGINELE KRAAMCADEAU’S DIE JE WILT GEVEN

Van carlinescadeaubundel

Eindelijk is het zover, het kleintje van een van je dierbaren is geboren. En nu wil je natuurlijk op bezoek met een perfecte origineel kraamcadeau. Een kraamcadeau waar ze blij van worden en echt wat aan hebben. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres! Maar liefst 14X een origineel kraamcadeau👇

Houten speelgoed met naam

Het speelgoed van Little Dutch Company is super tof en mooi speelgoed van hout. En het leuke is, die kun je nu ook bestellen met de naam van de kleine erop! Via geboorteexpress kun je kiezen welk speelgoed je wilt laten graveren. Zelf hebben we de houten speel kubus, en Fedde (nu 1 jaar) kan er echt leuk mee spelen. 

Kraamcadeau Met Naam Olifantje

Speciale Sokjes (die niet uitgaan)

Babies hebben het grote talent om hun sokjes uit te schoppen of (wanneer ouder) met hun mond uit te trekken. En wie wil nu een baby met koude voeten? Dat dacht KipKep ook en daarom hebben ze deze leuke sokjes gemaakt met een extra elastieken randje. Zo gaan ze niet uit. Een must have dus!

Koop bijvoorbeeld de sokken net een maatje groter, voor 6-12 maanden, dan hebben de kersverse papa’s en mama’s ze alvast voor later. Je hebt al 2 paar voor 9,95 Euro. Je vindt ze hier.

   

Inktloze Baby Hand- en Voetafdruk Kit

Ooo wat had ik dit achteraf ook leuk gevonden! Een precieze afdruk van het voetje van je baby wanneer ie net geboren is. En dat zonder geknoei met inkt. Ik vind het echt een super origineel cadeau. Voor 14,95 euro kun je zo’n mooi setje weggeven. Koop ‘m bijvoorbeeld hier

Boek met naam

Een kinderboek is altijd leuk om te krijgen. Enige variatie in het voorlezen is voor de ouders namelijk best wel fijn;) Nog leuker is een kinderboekje met de naam van de baby! Echt een origineel kraamcadeau.

Op Your Surprise kun je kiezen uit allerlei lieve en leuke kinderboekjes waar je de naam van de baby kunt invullen. Zelfs foto’s zijn mogelijk. Je bestelt al een leuk kinderboekje (met naam) vanaf 17,95 Euro, van bijvoorbeeld Woezel en Pip. 

En nu ook nieuw: van Mr Starksy (het merk met de onwijs mooie geboorteposters – ook leuk om te geven!) heeft nu ook een mooie voorleesboek met naam. Deze kun je tijdelijk kopen voor 24,95 Euro. Is echt een heel mooi boek. Let op: je moet wel de tijd van de geboorte weten, anders kunnen ze de juiste sterrenstand niet in het boekje plaatsen. Check dus het geboortekaartje;) Je vindt het mooie boek hier

Baby Slofjes voor de eerste stapjes

Hetzelfde geldt voor baby slofjes. Er zijn er maar een paar die goed blijven zitten. Zoals de slofjes van Baby Dutch! Ideale slofjes om een kindje de eerste stapjes te leren. De voetjes kunnen nog alle kanten op bewegen, maar glijden tegelijkertijd niet makkelijk weg. En ze hebben mega leuke printjes. Je hebt al een mooi paar voor 22,95 Euro.

Ps. Zelf had ik de slofjes toen Fedde ongeveer 10 maanden oud was en net begon te kruipen. Echt ideaal!

Autospiegel

Dit vind ik misschien nog wel het beste kraamcadeautje uit de lijst. Omdat de ontvanger het meestal écht nog niet heeft..En het sowieso fantastisch gaat vinden. Als dat geen origineel kraamcadeau is..

Wanneer je in de auto zit en je kindje in de maxi cosi (met rug naar je toe), kun je niet zien wat je baby doet. Of het nog ademt bijvoorbeeld, wat ik vooral in het begin erg spannend vond;).  Maar met de autospiegel van Little Luca kun je je baby zien. 

Je monteert de spiegel eenvoudig voor je kindje aan de stoel en via je eigen achteruitkijkspiegel zie je je baby. Ook nog eens helemaal ongevaarlijk dus. 

Je vindt de autospiegels online vanaf ongeveer 21,95.  Prijzen verschillen sterk per webshop, dus even goed zoeken naar de beste aanbieding. We hebben zelf het hondje. Deze vind je hier!

Klikkie (foto-abonnement)

Hoe leuk om maandelijkse extra te genieten van je leukste en liefste baby foto’s?  Met een Klikkie-abonnement kunnen de nieuwe papa’s en mama’s elke maand de leukste 10 foto’s uitkiezen. In no time liggen ze op hun deurmat! Ik ben al 3 jaar fan. Je kunt een abonnement geven vanaf 3 maanden voor 23,85 Euro. Check hier alle de mogelijkheden! Ps. Oe, en wat nieuw is! Een babyboek maken van de eerste stapjes, met de Klikkie app. Deze kun je (tijdelijk!) geven voor 34,95 Euro. Check ‘m hier

Teddy Dekentje met Naam

Dekentjes zijn super handig. Je legt ze overal in en kan ze overal mee naartoe nemen. Hoe cute om dan een dekentje te geven met de naam van de baby? Je kunt zo’n mooie dekentje met naam hier bestellen voor 39,95 Euro. Let wel op: de levertijd!! Die is 2 a 3 weken. 

Bedtijd Otter

Ok, deze is wat prijzig voor een knuffel, maar bij ons is het echt een hit (check de foto’s;))! De otter kan zachtjes ademen en er komt een muziekje uit. Fedde slaapt er heerlijk mee en haalt er ook troost uit als hij ’s nachts tussendoor wakker wordt. Dan horen we soms de otter weer aan gaan. Zo cute! Hij wordt er instant rustig van. Voor 44,99 euro maak je er een jonge ouder heel blij mee. Check ‘m hier op Fisher Price. Je hebt er ook een schattig egeltje van, die is wat goedkoper en gaat wat minder lang aan. 

Slapen met Knuffel Otter Fisher Price

Baby Spa Bon

In het begin zijn er een paar dingen die je samen met je baby kan doen. Veel knuffelen natuurlijk! En wandelen. En.. naar een Baby Spa! Laat de nieuwe papa en mama hun baby lekker verwennen in het heerlijk warme water. Voor 45,00 Euro heb je bijvoorbeeld al een cadeaubon van de Baby Spa in Amsterdam. Google eens op ‘Baby Spa’ in de buurt van je dierbare, en je zult zeker wat vinden, het wordt steeds populairder!

Eten (Oh My Guts)

Wil je ook de kersverse mama’s en papa’s verwennen? Van eten worden ze sowieso blij. Veel tijd om te koken zit er in de kraamperiode niet in. En je wilt gewoon genieten van je baby. Neem daarom bijvoorbeeld zelf een ovenschotel mee of lekkere pasta. 

Maar je kunt ook een mooie cadeaukaart geven van Oh My Guts. Zij bezorgen echt gezonde kant en klaar maaltijden. En je kunt zelfs vegan maaltijden bestellen. Je vind de cadeaukaart (vanaf 25,00 Euro) hier

Dé babyhanddoek van Palais de l'Eau

Met deze handdoek weet je zeker dat je je baby warm en droog van het badje naar de ‘luiertafel’ brengt. Doordat je de handdoek deels om jezelf en deels (natuurlijk) om je baby drapeert kan je baby direct na het badje alvast lekker tegen je aankruipen. En zo word je zelf ook niet nat;)

De handdoek is wat prijzig, 49,95 Euro, maar gaat dan ook 2 jaar mee!  Je shopt ‘m bij Palais de l’Eau. Voor een eventuele volgende kleine staat deze zeker op m’n lijst. De handdoekjes die we nu hebben (Fedde inmiddels 1) zijn te klein geworden. 

Persoonlijk Sieraad

Wanneer je een wat duurder cadeau wilt geven is het ook leuk om speciaal aan de mama(‘s) een cadeau te geven. Een mooi sieraad! Een mega origineel kraamcadeau. 

Bijvoorbeeld van Vedder en Vedder. Een armbandje met de beginletter van de kersverse baby erop. Deze heb ik zelf gekregen van een vriendinnetje en super blijf mee. Of een ketting of armband met zijn/haar initialen. 

Of het te schattige armbandje van MamaLoves. Met een jongetje of een meisjes poppetje. Ze hebben er ook een kettinkje van. Dit wil je toch als ‘proud mom’ 😉 

Enn..niet te vergeten Birthstone Ringen zijn ook te gek. Ook gekregen van een vriendinnetje en zo gaaf! Hieronder vind je de linkjes: 

Ps. En niet te vergeten Rosefield heeft ook initial sieraden,  deze zijn wat goedkoper, maar net zo mooi. 

MamaLoves Armbandje

Birthstone Ringen Anna en Nina

Vedder & Vedder Armbandje

Fotoshoot

Wil je iets heeel speciaals geven? Dan is een fotoshoot natuurlijk fantastisch. Het is wel erg duur, maar je dierbare gaat je heel dankbaar zijn. Je kunt het ook met meerdere mensen tegelijk geven! 

Wij hebben toen Fedde bijna 2 maanden oud was een New Born shoot gedaan bij Iniminifotografie en nog altijd zijn me de foto’s erg dierbaar. Je geniet echt weer even van die babytijd. 

Een aantal fotografen op een rijtje die je voor een New Born shoot kan benaderen met prijzen variërend van 199 Euro tot bijna 500 Euro. Je kunt zelf ook Instagram afstruinen om net beginnende fotografen te vinden, die zijn vaak wat goedkoper. Maar goed met dit onderstaande lijstje, heb je gegarandeerd parels van foto’s! Én een uniek kraamcadeau!

Newborn Foto
Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.