Brio Trein met Boerderij

13X Super Leuke Cadeautjes voor een 1-Jarige

Van carlinescadeaubundel

Wauw, Fedde alweer 1 jaar. Dat de eerste verjaardag van je baby zó leuk zou zijn had ik van te voren niet gedacht.

We (of eigenlijk Fedde;)) zijn mega verwend. Ik voelde me zelf een beetje jarig.

En wat zijn nu leuke cadeautjes om te geven aan een dreumes? Onze ‘buit’ hier op een rij. Allemaal te leuke cadeautjes!

Nijntje Flapjesboek

Fedde vindt flapjes-boekjes geweldig. Zoals iedere baby hoogstwaarschijnlijk;) We hadden al een Nijntje Flapjesboek en nu nog een andere gekregen. Ideaal want de flapjes worden soms ietwat enthousiast open ‘geflapt’ en dan scheurr. 

Wat zo leuk is aan de grote Nijntjes flapjesboeken is dat ze ze ‘zelf’ kunnen lezen. Het zijn grotere en robuustere boeken dan een ‘normaal’ flapjesboek. Ik leg het boek meestal op de bank en Fedde gaat dan staan en de bladzijdes en flapjes omslaan. Zo schattig (zie filmpje;))!

Fedde heeft dit ‘Grote Nijntjes Flapjesboek’ van 16,99 Euro en het ‘Ga je mee met Nijntje’ flapjesboek voor 12,95 Euro. Deze vind je hier

Baby 'Controller'

Fedde is gek op afstand-bedieningen. Al die knopjes waar hij op kan duwen en ‘hé, dan gebeurt er wat!’ Deze baby game controller is daarom ook super leuk. Hij kan ‘m al echt goed vasthouden en naar hartelust op alle knopjes duwen. Onze echte afstandsbediening kan nu opgelucht ademhalen, die overleeft het nu wel;)

De baby game controller (van Fisher Price) vind je hier, voor 16,99 Euro

Ps. Ook leuk, is er een fantatieke gamer in huis (papa of mama?), je baby kan nu gezellig mee-gamen 🙂 !

Baby Game Controller

Blokken

Babies vinden het al vroeg leuk om een toren met blokken om te gooien. Toen Fedde 6/7 maanden was en hij zag een opgestapelde toren moest ie om! Op een gegeven moment leren ze in plaats van slopen, ook te bouwen en deze blokken zijn dan heel leuk. Het zijn kartonnen blokken van Little Dutch die ze minstens zo hoog als zichzelf kunnen stapelen. Lijkt me echt leuk om samen met Fedde te doen. Ook voor de blokken kun je terecht op de website van Little Dutch. Je hebt ‘m voor 16,95 Euro

Stapelblokken van Little Dutch

Baby 'I-Pad'

Ik ben zo ongeveer verslaafd aan mijn telefoon en op Fedde heeft het ook een mega aantrekkingskracht. Daar is ook wat op gevonden. Een baby I-Pad.  Of zoals V-Tech het noemt: een heuse ‘Baby Activiteiten Tablet’. Hier kan de kleine boef (veilig!) op alle knopjes drukken. En genieten van de bijbehorende geluidjes en lichtjes. Fedde vindt het fantastisch. 

De Tablet is van V-Tech en voor 19,99 Euro heb je dit speelplezier in huis. Bestel ‘m hier

Vtech activiteiten tablet

Autobaantje

Een schattig autobaantje waarbij je baby zelf het autootje bovenaan kan zetten en dan rolt het naar beneden. Fedde begreep het meteen! Dat was echt een verrassing. Ik had gedacht dat dit nog even zou duren. 

Op de website van Little Dutch vind je het autobaantje voor 21,95 Euro. Ze hebben ‘m ook in verschillende kleuren:) 

Autobaan van Little Dutch

Trekdiertje (Mammoet)

Hier moeten babies, aka dreumessen, wel al een beetje voor kunnen lopen. Een trekdiertje om overal mee naar toe te nemen. Deze schattige mammoet is toch geweldig! En staat ook nog eens enig in de kinderkamer.  Ik ben benieuwd hoe Fedde er straks mee aan de wandel gaat. 

Hier vind je dit schattige mammoetje nu in de aanbieding voor 25,76 Euro

Brandweer Auto

Taa Tuu Taa Tuu! Stoer met een brandweer- of politieauto rijden. Wil wil dat niet? En deze is ook nog eens gemaakt van duurzaam en 100% gerecycled plastic. En nog mooi rood ook! 

Je kunt de auto hier bij Bol.com kopen voor 30,60 Euro. Maar als je op de auto googled dan vind je ‘m voor verschillende prijzen. Goed opletten dus waar je ‘m t gunstigst kan kopen:) 

Ps. Ook leuk! Ze hebben de auto ook in het roze, wellicht leuk voor een babygirl. Maar rood kan natuurlijk net zo goed. 

Brandweerwagen Duurzaam Speelgoed

Brio Trein

Deze hebben we Fedde zelf cadeau gedaan. Een houten treintje dat zelf kan rijden. Te leuk is ook het uitbreidingspakket met de boerderij-dieren. Wanneer je de boerderij-dieren op het ‘grasje’ zet maken ze allemaal hun eigen geluidje. Toch cool? Fedde vindt het treintje erg interessant, maar het slopen van het spoor ook. Nog even wachten dus voor hij het echt goed gaat begrijpen. We hebben er in ieder geval nu al lol aan;)

De startset heet: ‘Mijn Eerste Treinset op Batterijen’, je kunt ‘m hier vinden voor 59,99 Euro. Maar zo duur hebben wij ‘m niet gekocht! Op Bol.com stond hij voor 34.95 Euro. Ik kan ‘m daar alleen nu niet meer vinden. Zoek dus even of je ‘m ergens goedkoper kan vinden en let op dat de set voor 1,5 jaar is en de trein op batterijen. Op Amazon bijvoorbeeld. 

De boerderij uitbreiding kun je hier vinden, ook voor 59,99 Euro. Maar ook deze hadden we via Bol.com in de aanbieding.. Zoek dus even goed voor je ‘m koopt. 

Ps. Een leuk alternatief kan de V-Tech Toet Toet Autogarage zijn. Hoor ik heel veel goede verhalen over. Geen rails maar wel een leuke garage waar de auto’tjes doorheen zoeven. En ook volgens de reviews een top cadeau. Deze heb je voor 37,45 Euro. Check ‘m hier

Brio Trein met Boerderij

Duplo

Je eigen wereld bouwen met Duplo. Van Dierentuin tot Speeltuin. Alles is mogelijk. We kregen een hele groot doos Duplo. Met veel blokjes Duplo, zodat je ook echt kunt bouwen. En een mooie bouwplaat erbij. Fedde begreep al een beetje hoe de schommel werkte. En vond het slopen vooral leuk;) 

Zo’n box met blokjes vind je als je zoekt op ‘LEGO Duplo Luxe Opbergdoos’. Zoals hier.

Samen Spelen met Duplo

Wiebelen op de Wobbel

Ook deze hebben we Fedde zelf cadeau gedaan: een Wobbel. Iedereen vroeg zo ongeveer: ‘Oo, wat kun je hier mee..?’ Een heleboel. Babies kunnen er op klauteren. Wiebelen. Als glijbaan gebruiken. Als stoeltje/krukje. Opstapje. Maar het kan ook poppenkast zijn (wanneer je ‘m ‘schuin’ zet) of een heuse ‘boot’. Kinderen kunnen los gaan met hun fantasie. 

Je kunt op de website van Wobbel.eu zelf je eigen Wobbel samenstellen (levertijd is iets langer). Wij hebben ‘m bij Ilovespeelgoed gekocht voor 144,95 Euro. Dit was er een mét vilt. Je hebt Wobbels ook zonder, dan scoor je er een vanaf: 94,95 Euro

Ps. We hadden twee tieners op bezoek en zelfs zij riepen: Ik wil ook een Wobbel! Blijft dus erg lang leuk;)

Loopfietsje

Deze fiets is toch te gaaf. Het is een houten loopfiets van Whisbone, uit Nieuw Zeeland. Die wel 5 jaar mee kan gaan. Het fietsje begint als driewieler. En als je kindje ouder is, dan kun je er een tweewieler van maken. Als ‘kerst op de taart’ kun je de naam van je kindje op het ‘stootkussen’ van het stuurtje laten zetten. Mega cool. Fedde keek helemaal trots toen hij erop zat!

Het fietsje is wel wat prijzig, maar je kunt er lang mee doen. Je shopt ‘m hier voor 199,95 euro. 

Ps. En wil je het fietsje ‘pimpen’?Zelfs daar hebben ze iets voor: gave stickers, en toetsers en bellen kun je er bij bestellen. 

Wishbone Fiets met Naam

Bonus Ideeën

Nog twee leuke cadeau ideeën die we niet voor Feddes verjaardag hebben gekregen, maar wat eerder. Een schattig houten bootje met houten diertjes erin die eruit springen als je er op drukt. Fedde vindt het prachtig. Eerst om ze eruit te halen en nu slaat hij er op. Hij begint het te begrijpen. Je vindt het schattige bootje (‘vormenstoofje’) van ‘Viga Toys’ hier op Bol.com voor maar 10,99 Euro!

Deze kubus van Little Dutch is ook een hit. Wanneer je de blokjes half in het gaatje legt tikt hij ze er zelf in. Zo leuk! Je ziet echt de kleine stapjes. Hij kan ook minuten (wat best lang is voor een baby;)) bezig zijn met de spiraal met blokjes. Voor 32,95 Euro shop je ‘m op de website van Little Dutch. 

Houten Bootje
Houten Bootje
Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.