11X De leukste schoencadeautjes voor jouw peuter

Van carlinescadeaubundel

Alvast de eerste tip: zoek alle schoencadeautjes voor je peuter in één keer bij elkaar. Zo ben je verzekerd van de leukste cadeau’s én heb je geen stress de dag van te voren.

Wat is dan tof om te geven? Geen nood. Ik ga je helpen. Het moet namelijk nog wel leuk blijven: fijne cadeautjes voor een fijne prijs. Daarom hier 11X schoencadeau tips voor jouw peuter!

Dé NR 1 Tip: Koop wat groters en verdeel

Wil je je peuter (en huis) niet opzadelen met allemaal kleine cadeautjes. Koop dan één groot cadeau en geef hiervan telkens een beetje in de schoen. Vul het aan met wat lekkers. Bijvoorbeeld deze te gekke kampeerset van Duplo van 24,99 Euro, kun je zeker opdelen in 3 cadeautjes! Of bekijk hieronder een van de andere 2 Duplo voorbeelden. Iets anders dan Duplo kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld dit leuke dokterssetje (a 15,99 Euro)!

Bijvoorbeeld één van deze Duplo Sets
schoencadeautjes peuter
Kampeerset
Kersthuisje
Spidermanset

Tip 2: Koop een aanvulling

Waarschijnlijk heeft je kind al een treinbaan, een poppenhuis of een keukentje. Koop iets wat hierop aansluit. Bijvoorbeeld deze te leuke spoorwegovergang van Brio (14,99 Euro), dit schattige eierdoosje (11,00 Euro) of extra veel glijbanen van Duplo  zodat je kindje een heeel grote Duplo glijbaan kan maken (12,59 Euro per extra glijbaan). 

Brio Spoorweg Overgang (slagbomen gaan vanzelf weer dicht)
Speelgoedeierdoosjes Schoencadeautjes Peuter
Eierdoosje. De eieren kunnen op verschillende manieren open.
Extra Duplo Glijbaan

Tip 3: Altijd goed: een leuk boek(je)!

Deze boekjes van Lilliputiens zijn zo leuk. Het zijn omkeerbare boekjes met een achterliggende boodschap. Bijvoorbeeld Nicolas stapt met het verkeerde been uit bed legt het verschilt uit tussen het omgaan met positieve en negatieve dingen.  Of juist deze: Anais draagt altijd roze en Marius altijd blauw. Over het maken van je eigen keuzes en jezelf zijn. Je shopt ze voor 10,00 Euro per stuk. Ideale schoencadeautjes voor een peuter!

Tip 4: Stempels

Er kan nooit genoeg getekend worden (althans dat vind ik, mijn vriend denkt er soms anders over ;)). En dat kan nog leuker met deze stempelsets van Janod. Verkrijgbaar in een Dino– of Unicornversie, voor 14,99 Euro

Tip 5: Kraskaarten

Deze mooie kraskaarten van Djeco. Je kindje kan naar hartelust krassen. In dit setje zitten 4 kraskaarten met elk een leuk beestje erop om open te krassen. Welke zou het zijn? Verrassing! Voor 5,95 Euro. 

Tip 6: Kleisetje

Dit is echt een heel leuk kleisetje voor een zacht prijsje. Je peuter kan er heerlijke hamburgers mee maken of hotdogs met allerlei lekkers voor erbij: sla, tomaatjes, meloen en zelfs patatjes. En dat voor 13,21 Euro. We hebben ‘m zelf ook!

Tip 7: Een Toet Toet Auto

Ik ben fan van deze autootjes! Het zijn leuke robuuste autootjes, met elk iets unieks. Zo heeft dit ijscowagentje een ijsje wat je erop en af kunt halen en kan het deurtje open. Hier heeft ons zoontje al veel rij- en ijsplezier van gehad. Trouwens, deze camper is toch ook enig. Beide 12,99 Euro per stuk. Hier vind je alle Toet Toet auto’s. 

Tip 8: Nagelstickers

Ik had dit toen ik nog een kleine meid was heel leuk gevonden. Heuse nagelstickers met een Unicorn. En de prijs is ook erg leuk: 3,95 Euro. Ook verkrijgbaar in allerlei dieren nagelstickers

Tip 9: Magisch Badboekje

Een magisch badboekje. Welke beestjes verschijnen er wanneer je het boekje onder water dompelt? Je hebt dit boekje al voor 11,99 Euro

Tip 10: Projectiezaklamp

Deze is zo cute! Een projectiezaklamp met 3 verhalen over diertjes (14,94 Euro). Heerlijk voor het slapen gaan. De zaklamp blijft verrassen en geeft een magisch gevoel. 

Tip 11: Een puzzelkoffer

Niet alleen een leuk cadeautje om in je schoen te krijgen, ook handig zo’n puzzelkoffer: hij kan overal mee naar toe. Zo hoeft je peuter zich op een verjaardag of in een lunchtentje niet meer te vervelen. Verkrijgbaar in Dino uitvoering of 4 Seizoenen uitvoering

Bonustip: sla je slag bij de Hema

De Hema heeft veel leuk speelgoed voor een klein prijsje. Zoek alles online bij elkaar en haal het in een Hema winkel op. Zo makkelijk kan het zijn. En je kunt op je gemak online rondkijken. Hier vind je al hun speelgoed. 

Alvast wat Hema tips:
schoencadeautjes Peuter
Brings back memories toch? Deze toffe tandenkrokodil. A 5 Euro.
Ontbijtset voor 7,50 Euro
Maskers inkleuren, setje van 3 Euro

Nog meer schoencadeautjes voor je peuter?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor schoencadeautjes voor je peuter of gewoon leuke sinterklaas cadeau’s? Kijk dan ook eens in deze gids. Hier vind je nog meer cadeauplezier. 

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.