Soof de poes met Kerstboom

KERST CADEAU INSPIRATIE VOOR HEM ÉN HAAR

Van carlinescadeaubundel

Het is bijna zover! De most wonderful time of the year. Dit jaar een tikkie anders.. Maar nog steeds leuk om je dierbaren te verrassen met een lief cadeau. Daarom 6X kerst cadeau inspiratie voor hem en haar!

We beginnen eerst met, de ultieme, Cadeautip Numéro 1!

Wat is hét favoriete winkeltje van je dierbare bij hem of haar in de buurt? Wat is zijn/haar favoriete restaurant? Koop er een cadeaubon van. Juist die winkels en restaurants hebben het nu nodig. Geef er een lekkere chocoladereep bij. Zo heeft je dierbare toch alvast iets tastbaars. Je dierbare blij en de lokale winkels blij!

Hét boek waar iedereen blij van wordt

Ook boekhandels zijn verplicht gesloten. Maar bij de meeste kun je wel een boek online bestellen en dan komen ze het brengen! Check je lokale boekhandel en bestel hét boek van 2020: ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman. Je dierbare start 2021 gegarandeerd met een positieve kijk op de mens!

Dit waren 2 speciale corona-cadeau-tips, nu op naar de rest van de kerst cadeau inspiratie!👇

6X Kerstcadeau's voor Haar

Essie Glitter Nagellak

Telefoon Koord

Cadeaubon Nagels

HK Living Koppen

(Gepersonaliseerd) Sieraad

Oorwarmers

Hippe Sloffen

 • Glamour Nagels: (Vanaf 9,99 Euro) Met een topcoat van glitter nagellak kan je dierbare shiney het nieuwe jaar in! 2021 kan wel wat glitter gebruiken. Wil je echt uitpakken, koop dan een cadeaubon van de lokale nagel stylist. (Bijvoorbeeld Lakwerk in Amsterdam). Iedereen blij!
 • HK-Living: Echt alles van HK Living is mooi en word je blij van. Neem bijvoorbeeld deze te gekke koffiekoppen. Geven gegarandeerd een glimlach aan het ontbijt van je dierbare. (Vanaf 5,95 Euro = 1 kopje)
 • Oorwarmers: (24,99 Euro) Mijn old-time favourite! Je hoofd lekker warm en je haar blijft mooi. Check bijvoorbeeld die van Barts. Bij de Bijenkorf bestel je ze zonder verzendkosten. 
 • Telefoon Koord: (vanaf 27,49) Je telefoon wil je altijd bij je hebben – en met dit mooie koord laat hij je nooit meer gaan. Handig! 
 • Mooi sieraad: (vanaf 40,50 Euro) Met glitter en glamour zit je altijd goed. Vedder en Vedder heeft een speciale collectie die op tijd is voor kerst!
 • Hippe Sloffen: (79,99 Euro) We brengen nu de meeste tijd thuis door. En wie zit er dan op koude voeten te wachten? Niemand! Daarom deze sloffen
6X Keer Kerstcadeau's voor Hem

De Speld 2020

Rains Regenjas

Klaar voor het nieuwe jaar pakket!

Ace & Tate Zonnebril

Trui Sissy Boy

Airpods

 • De Speld: (Vanaf 15,00 Euro) Ze zijn toch hi-la-risch de geschreven stukjes van de Speld. En vaak ook sharp as a knife. Geef je vriend een aandenken van 2020 met het boek van de Speld over dit rampjaar. Ook leuk voor later;) Of maak ‘m vage kennis!
 • Klaar-voor-het-nieuwe-jaar pakket: (Vanaf 15 Euro) Wat zijn mannen altijd kwijt of hebben ze te weinig? Precies: sokken, witte t-shirts en ondergoed. Maak een pakketje met een aantal van deze hot items en je dierbare kan fris het nieuwe jaar in. Shop alles bijvoorbeeld bij de Hema of Bijenkorf
 • Trui: (Vanaf +/- 45 euro) Het is overal sale! En wat is een knappe vent zonder een knappe trui. Scoren dus. Bijvoorbeeld bij Sissy-Boy (je kunt ook bij hun winkels bestellen). 
 • Rains Regenjas: (80 Euro) Must have als je in Nederland woont. In stijl door de regen. Check zo’n mooie regenjas hier
 • Zonnebril: Wie wil dat nu niet, 2021 zonnig tegemoet? En dan is een zonnebril geen overbodige luxe;) Geef bijvoorbeeld een cadeaubon van Ace & Tate
 • Airpods: (Vanaf 139 Euro) Hiervoor moet je wel even diep in de buidel tasten, maar je dierbare wil niets anders meer. Echt. Beloofd. Ps! Tip: Wil je dierbare ze vooral voor hardlopen/sport gebruiken, koop dan waterdichte, deze zijn wel een tik duurder. 
Brievenbuscadeau's

Al deze cadeautjes kun je natuurlijk bestellen en naar een dierbare op laten sturen (indien je haar of hem niet ziet met kerst). Wil je een kleinigheidje sturen, wat sowieso door de brievenbus past? Check hier een aantal toffe brievenbuscadeau’s!

Alle cadeautips zijn met liefde samengesteld. Eerst zoek ik de leukste cadeau's. Hierna voeg ik affiliate links toe als die er zijn. Kost jou niets extra's en zo kan ik ook in de toekomst fijne cadeautips blijven geven.

Dit vind je vast ook leuk:

Geef Een Reactie

Een klein cadeautje. Deze website gebruikt cookies om gebruikerservaring te verbeteren. Ik begrijp het. Lees meer.